Community

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen: daar dromen onze cliënten van. Als wij nu eens met elkaar nadenken over onze zorgverlening; dan móeten we deze droom toch waar kunnen maken? Hoe zetten we slimme technologieën in? Hoe kunnen we het beste samenwerken? Wij hechten veel waarde aan jouw mening en perspectief. Want jij ziet tenslotte elke dag met eigen ogen wat jouw cliënt nodig heeft. Welke zorg het meest aansluit bij zijn of haar wensen. Daarom zijn we benieuwd naar jouw ideeën voor thuiszorg in de toekomst. De ervaringen, verhalen en suggesties van jou en je collega’s brengen we samen in de langer-thuis-wonen-community. Droom jij met ons mee over de toekomst van zorg voor ViVa!? Sluit je dan aan! Hieronder lees je meer.

 

                    

 

Hoe werkt het?

Wil je ook meedenken over hoe onze kwetsbare ouderen langer thuis kunnen wonen? Dat vinden we natuurlijk top! We hebben speciaal hiervoor de community langer-thuis-wonen opgezet. Als je lid bent ontvang je de komende 3 maanden elke week een WhatsApp-bericht met een vraag. Denk aan: “Wil je een moment op je werk vastleggen (via beeld of geluid)?” of “Wat vind jij van langer thuis wonen?” Op die manier halen we bij een hele brede groep collega’s waardevolle informatie op – dat is het idee.  

 

Digitaal meepraten

En dan? Daarna bekijken we zorgvuldig alle informatie die we binnenkrijgen. De meest waardevolle inzichten worden besproken met experts en collega’s tijdens (digitale) bijeenkomsten. Met behulp van de ingestuurde informatie kunnen we beter begrijpen hoe ons proces er nu uit ziet en wat de behoefte is van onze collega’s. Van daaruit kunnen we samen mogelijkheden bedenken om onze cliënten veilig langer thuis te laten wonen. Zo helpt jullie bijdrage ons bij het maken van concrete toekomstplannen.

 

Vind je het leuk om mee te doen aan een (digitale) bijeenkomst, dan ben je uiteraard van harte welkom! De eerste bijeenkomst is op 12 mei, van 13.00-17.00 uur. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We verdelen de plaatsen op zo’n manier dat een brede groep collega’s vertegenwoordigd is. Na afloop van een (digitale) bijeenkomst delen we de uitkomsten met de langer-thuis-wonen-community.

 

Doe je mee?

Alleen samen kunnen wij de dromen van onze cliënten realiseren: doe je mee? Schrijf je dan in voor de langer-thuis-wonen-community. Klik op de link en laat je gegevens achter – je  hoort snel meer van ons!

https://forms.gle/bbG1GnyxWZjdYn89A

 

Hartelijke groet,

Het dreamteam :-)

Joost en Ron

- +