Compaan tablet voor ouderen

I.v.m. het Coronavirus zullen wij t/m 6 april 2020 geen afspraken inplannen om een Compaan te komen installeren. (alle geplande  afspraken tot die tijd zijn inmiddels afgezegd of verzet).
U kunt uiteraard wel een aanvraag doen via onze website of email Ledenservice@vivazorggroep.nl  om een afspraak in te plannen na 6 april. 

 

Compaan aanbieding via de Ledenservice van ViVa! Zorggroep

We willen allemaal zo lang mogelijk thuis blijven wonen, liefst in goede gezondheid en met de steun van familie en vrienden. De Compaan – een tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen - is hierbij een prachtig hulpmiddel. Gebruikers kunnen op een makkelijke manier berichten uitwisselen, foto’s delen, contact hebben met familieleden, spelletjes spelen,  het nieuws volgen en over het internet surfen. De Compaan is zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor zowel beginners als wat meer gevorderde gebruikers.

Omdat ViVa! Zorggroep het belangrijk vindt dat ouderen hun contacten kunnen (blijven) onderhouden, veel interactie hebben met hun familie en kennissenkring en zo min mogelijk eenzaamheid ervaren, bieden wij via onze Ledenservice een zeer aantrekkelijke Compaan aanbieding.
Klik op de afbeelding om de folder te openen van de Compaan, dan leest u wat u nog meer kunt doen met de Compaan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Leden van de Ledenservice van ViVa! Zorggroep kunnen de Compaan maar liefst 3 maanden gratis uitproberen en betalen in deze periode ook geen abonnementskosten voor het gebruik van de Compaan.
  • Onze leden krijgen de beschikking over een Samsung tablet met houten lijst en oplaadsnoer. U krijgt de Compaan thuis geleverd en uitgelegd door één van onze medewerkers. Heeft u tussentijds vragen, dan kunt u contact opnemen met de Compaan Servicedesk tel. 088-1450100 of e-mailen naar info@uwcompaan.nl.
  • Indien gewenst, kunt u gebruik maken van de mogelijkheid tot beeldbellen met ViVa! Zorggroep. Wij nemen dan één keer per twee weken contact met u op via de Compaan om even een praatje te maken en te checken of alles goed gaat. Een fijn gevoel en wel zo gezellig!
  • Na de testperiode van 3 maanden beslist u zelf of u de Compaan daadwerkelijk aanschaft of dat u daar vanaf ziet.
  • Besluit u de Compaan aan te schaffen, dan betaalt u eenmalig € 150,- i.p.v. € 299,- voor het apparaat en een maandelijks abonnement van € 12,95 (bij 2 geprogrammeerde contactpersonen). Tevens is uitbreiding van uw Compaan pakket mogelijk.
  • Mocht u besluiten de Compaan niet te willen aanschaffen, dan wordt deze weer door ons opgehaald.
  • Vraag voor de definitieve aanschaf ook altijd even bij uw gemeente na welke initiatieven en samenwerkingsverbanden er met de Compaan en ViVa! Zorggroep zijn. Wellicht kunt u gebruik maken van diverse (financiële) voordelen.

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 22,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam:

ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice

Adres:

Parlevinkerstraat 23

PC/Woonplaats: 

1951 AR Velsen-Noord

IncassantID:

NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

Aanvrager

Voorletter(s)*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geboortedatum*
Geslacht*
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Nieuwsbrief*

Partnergegevens

Voorletter(s) partner
Tussenvoegsel(s) partner
Achternaam partner
Geb.datum partner
Geslacht partner

Lidmaatschap

Kosten lidmaatschap
Actiecode
IBANrekening*
 
*
Vul hier niets in a.u.b.

Bent u nog geen lid en wilt u gebruik maken van de Compaan, neem dan contact op met ViVa! Ledenservice:

088 – 995 88 22. 

Aanmelden via onze website kan natuurlijk ook! 

 

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap en om lid te worden! 

- +