Persvragen?

Voor persvragen, kunt u per e-mail contact opnemen met ViVa! Zorggroep, afdeling Marketing & Communicatie via: marketing_communicatie@vivazorggroep.nl

 

Wij staan u graag te woord!

20 augustus 2021 - We hebben na de persconferentie van 13 augustus vastgesteld dat hier voor ons op dit moment geen ingrijpende wijzigingen uit voortvloeien. We brengen hierbij nog even de belangrijkste zaken onder de aandacht.

20 april 2021 - De zorgketen in de regio Kennemerland komt vandaag met een gezamenlijke oproep richting de regio. Zij maken zich zorgen over het publieke debat inzake de maatregelen terwijl de zorg nog steeds overbelast is. ‘Wij strijden nog steeds’, zeggen de verschillende organisaties.

13 april 2021 - Het is fijn om positief nieuws te kunnen delen. Na de vaccinatieronde zien we een duidelijke afname van het aantal besmettingen in onze huizen.

16 maart 2021 -  Nu de tweede vaccinatieronde achter de rug is, zien we de situatie in onze verzorgingshuizen snel verbeteren: goed nieuws dus!

De huidige situatie rondom corona is spannend en verwarrend. Gelukkig zijn er vaccins maar tegelijkertijd treffen wij als land en als ViVa! ingrijpende maatregelen. Daarbij staan er twee dingen voorop: de kwaliteit van leven en bescherming van onze kwetsbare cliënten én ondersteuning waar mogelijk van onze zorgmedewerkers, want ze zijn zo onmisbaar.

Hoewel het op dit moment in veel huizen met bewoners en medewerkers gelukkig heel goed gaat, constateren we helaas op drie van de achttien woonzorglocaties van ViVa! Zorggroep bewezen besmettingen.

Afgelopen weekend kregen onze bewoners het coronavaccin! Het was een hele operatie maar gelukkig is alles prima verlopen.

Archief - 29 oktober 2020 - In dit bericht leest u de laatste stand van zaken rondom corona en onze maatregelen.

Afgelopen maart heeft de afdeling Vastgoed van ViVa! Zorggroep, op basis van externe expertise onderzoeken, alle warmtewielen en recirculatiekleppen stilgezet in onze verpleeghuizen en woonzorgcentra, waar recirculatie van binnenlucht van toepassing was.