Persvragen?

Voor persvragen, kunt u per e-mail contact opnemen met ViVa! Zorggroep, afdeling Marketing & Communicatie via: marketing_communicatie@vivazorggroep.nl

 

Wij staan u graag te woord!

22 december 2021 - Met ingang van 19 december jongstleden geldt in ieder geval tot en met 14 januari in ons land een lockdown. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor onze woonzorglocaties. Hieronder treft u de actuele informatie en aanvullende maatregelen aan die per direct van kracht zijn:

 

1 december 2021 - Het aantal coronabesmettingen neemt in snel tempo toe. Ook bij ViVa! Zorggroep hebben we hiermee te maken. Daarom zijn we blij dat we onze woonzorgbewoners een boostervaccinatie aan kunnen bieden. We hopen op die manier onze bewoners beter te beschermen en verdere verspreiding te beperken.

Afgelopen maart heeft de afdeling Vastgoed van ViVa! Zorggroep, op basis van externe expertise onderzoeken, alle warmtewielen en recirculatiekleppen stilgezet in onze verpleeghuizen en woonzorgcentra, waar recirculatie van binnenlucht van toepassing was.