Dichter bij Dementie Dichter bij Dementie

Op 21 september wordt wereldwijd aandacht besteed aan dementie op Wereld Alzheimer Dag. In deze week organiseert de dementieketen Midden-Kennemerland allerlei activiteiten onder het thema ’Dichter bij dementie’.

Lees meer
Wat doet het Ontmoetingscentrum? Wat doet het Ontmoetingscentrum?

Bekijk deze sfeervolle impressie van het ontmoetingscentrum, waarbij de mantelzorger wordt ondersteund en mensen met geheugenproblemen of dementie een zinvolle en persoonlijke daginvulling krijgen.

Lees meer
Jaarverslag 2015 Jaarverslag 2015

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om een publieksverslag over het jaar 2015 uit te geven. De titel is 'Onze rol als wijkgericht dienstverlener'. Dit publieksverslag is te downloaden.

Lees meer
Vacature Verpleegkundige Niveau 5 Vacature Verpleegkundige Niveau 5

Wij zijn op zoek naar verschillende Verpleegkundigen niveau 5, zowel intra- als extramuraal. Lees hier hoe onze Verpleegkundigen niveau 5 het werk bij ViVa! Zorggroep ervaren.

Lees meer
Vacature Specialist Ouderengeneeskunde Vacature Specialist Ouderengeneeskunde

ViVa! Zorggroep zoekt een ambitieuze en enthousiaste Specialist Ouderengeneeskunde voor 24-36 uur per week. Lees hier hoe onze artsen en Specialisten Ouderengeneeskunde het werk bij ons ervaren!

Lees meer
Wij bestaan 10 jaar! Wij bestaan 10 jaar!

Dit jaar bestaat onze organisatie maar liefst 10 jaar. In 2006 besloten Partners in de Zorg en Thuiszorg IJmond samen te gaan. In 2016 staan we op verschillende momenten bij dit heugelijke feit stil. Wij houden u graag op de hoogte!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.