Acties

 

Dienstverlening ViVa! Ledenservice tijdens lockdown

Nederland gaat tot en met 19 januari 2021 in lockdown. Dat betekent dat een aantal diensten, zoals de kapper en pedicure aan huis (m.u.v. de medische pedicure) tot en met 19 januari 2021 niet meer geleverd kan worden. Wij nemen uw aanvraag voor deze diensten wel in behandeling, echter uw afspraak vindt in ieder geval ná 19 januari 2021 plaats. Maar veel van de diensten van ViVa! Ledenservice zoals de Personenalarmering, de ViVa! Maaltijdenservice aan huis, de koop/leen/huur van hulpmiddelen bij onze Thuiszorgwinkels en de audicien en opticien aan huis gaan gewoon door!

Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.
Op de site van de rijksoverheid vindt u de informatie over de nieuwe maatregelen.

Heeft u vragen over de dienstverlening van ViVa! Ledenservice, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoon 088-995 88 22.

 

 

Kerstactie exclusief voor leden

 

Speciaal voor onze leden hebben wij in samenwerkings met Bloemsierkunst de Duinroos een actie. Dit prachtige kerststuk of een mooi kerstboompje (op=op) op een houten voet van 60 cm t.w.v. € 29,95 voor € 24,95 én deze worden gratis bij u thuisbezorgd! U kunt natuurlijk ook iemand verrassen met zo'n prachtig kerststuk of een mooi kerstboompje. Klik hier voor meer informatie. 

 

De Zorgpremies voor 2021 zijn bekend!

 

Klik hier voor meer informatie over onze collectiviteitsverzekering. Lid worden loont! 

 

Zomaar een praatje

 

Eenzaamheid aanpakken begint bij in contact komen met elkaar. Bent u eenzaam en heeft u behoefte aan een gezellig gesprek of vindt u het gewoon fijn om een praatje te maken? Schroomt u dan niet en laat het ons weten op tel. 088-995 88 22 of per e-mail op ledenservice@vivazorggroep.nl. Wij maken graag dat praatje met ú! 
Ook thuis kunt u zelf leuke activiteiten doen. De zonnebloem heeft de beste tips op een rijtje gezet.
Klik hier voor meer tips voor thuis.   

 

Nu én later lekker wonen

 

We hebben ons huis de afgelopen maanden goed leren kennen. Zeg eens eerlijk: Hoe is het bevallen? Te weinig ruimte, teveel ruimte? Past het huis u nog? En, hoe denkt u dat dat over tien of twintig jaar is? Nu nadenken over hoe je later wilt wonen, is helemaal niet gek. Sterker nog, dat is slim! Dat is de boodschap in de campagne 'Ook later lekker wonen'.

Er zijn veel mogelijkheden. Thuis blijven wonen, verhuizen naar een geschikte koopwoning of juist een sociale huurwoning, misschien zelfs wonen in een woongroep. Maar, waar uw voorkeur ook ligt: het vraagt om voorbereiding. 

Doe daarom vast een snelle wooncheck op ooklaterlekkerwonen.nu, ontdek uw voorkeuren en bekijk wat u nu (of later) kunt doen om lekker te blijven wonen!

Ook Later Lekker Wonen is een campagne van de gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen, Zandvoort en de woningcorporaties in deze gemeenten en wordt gefinancierd met steun van de provincie Noord-Holland.

 

Speciaal voor u als lid


Als lid van ViVa! Ledenservice, profiteert u nu van maar liefst 50% korting op een ViscoClimate Ultra droommatras van topkwaliteit!

Profiteer daarbij ook van gratis levering én retour van uw oude matras t.w.v. € 29,99*
Met het ViscoClimate Ultra matras haalt u een droommatras in huis. Het ViscoClimate
Ultra matras is vervaardigd van Zwitsers traagschuim dat uitstekend ademt en ventileert.


De kwaliteit en veerkracht blijven hierdoor gewaarborgd waardoor het matras lang mee gaat. Zo lang zelfs, dat we 10 jaar garantie bieden.
Zodra u in bed stapt, past het matras zich aan naar uw lichaam zonder zijn veerkracht te verliezen. Naast een goed matras, is een goede bedbodem essentieel voor uw slaapcomfort.

Ontvang een gratis bedbodemcheck, dit kan ook op afstand, t.w.v. € 59,99.

 

Kijk voor uw dichtstbijzijnde winkel op www.medipoint.nl/winkels , bel met de
Klantenservice van Medipoint via 088 – 10 20 100 (optie 3) of bekijk onze site
www.medipoint.nl/droommatras

 

* Actie alleen geldig voor leden. Nog geen lid? Klik hier om u aan te melden en profiteer
  direct van aanbieding.
* Gratis levering én retour van uw oude matras t.w.v. € 29,99*
* Gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99
* Zwitserse topkwaliteit
* Leverbaar in alle formaten
* Aanbevolen door zorgprofessionals

 

 

Bent u nog geen lid, dan hebben wij de volgende kortingsacties:

 

1. U krijgt in 2021 standaard korting op het gezinslidmaatschap als u:

 

  • lid bent van Uitvaartverzorging IJmond/ Associatie Uitvaartverzorging. U ontvangt jaarlijks € 2,50 korting op het ViVa! lidmaatschap en betaalt € 22,75. Actiecode: Uitvaart.*
  • Bent u verzekerd bij Univé dan ontvangt u eenmalig € 6,75 korting en betaalt € 18,-. Actiecode: Univé.*
  • Cliënt bent van of woont bij ViVa! Zorggroep. Ontvangt u eenmalig € 6,75 korting en betaalt € 18,-. Actiecode: ViVa! Zorggroep.*

 

 

* U kunt slechts gebruik maken van één van de bovenstaande actiecodes, deze zijn niet te combineren met elkaar.

 

 

Aanvrager

Voorletter(s)*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geboortedatum*
Geslacht*
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Nieuwsbrief*

Partnergegevens

Voorletter(s) partner
Tussenvoegsel(s) partner
Achternaam partner
Geb.datum partner
Geslacht partner

Lidmaatschap

Kosten lidmaatschap
Actiecode
IBANrekening*
 
*
Vul hier niets in a.u.b.

 

 

ViVa! Ledenservice stuurt elke maand een digitale nieuwsbrief rond met informatie en nieuws van leveranciers, over aanbiedingen en kortingen, evenementen, enz.

Onderwerpen die u niet mag missen!

U kunt zich hier aanmelden om de nieuwsbrief digitaal te ontvangen.

 

 

Het abonnement gaat in op de datum van inschrijving en is geldig tot en met december van het lopende jaar, tenzij anders bepaald. Bij het aangaan van het abonnement voor een deel van het eerste abonnementsjaar, is men in principe het totale abonnementsgeld voor dat jaar verschuldigd, tenzij door ViVa! Ledenservice anders bepaald. Abonnementen worden automatisch met een kalenderjaar verlengd. Opzeggen kan per maand, doch uiterlijk 15 november; echter zonder restitutie van (een deel van) het abonnementsgeld.

 

Abonneereglement ViVa! Ledenservice 2021

 

 

- +