Acties

 

50% korting op de aankoop van een nieuw ViscoClimate Ultramatras

 

 

Komt u genoeg tot rust tijdens de nacht? Het bed speelt een hele belangrijke rol bij een goede nachtrust. Neem daarom eens de tijd om te kijken naar de plek waar u een derde van uw leven doorbrengt. Leden van ViVa! Ledenservice profiteren t/m 28 februari 2023 van deze actie. De slaapexperts van Medipoint adviseren u graag in één van de winkels, telefonisch of bij u thuis. U kunt ook proefliggen en het matras zelf ervaren tijdens een slaapadviesdag

Maak hiervoor een afspraak en laat u vrijblijvend adviseren over matrassen, bedbodems, bedden en kussens. 

 

Op woensdag 2 november, Heemskerk, Maltezerplein 35

Op donderdag 1 december, Haarlem, Stephensonstraat 45

 

- 50% korting op een ViscoClimate Ultra matras

- Gratis bezorging

- Gratis ophalen oude matras t.w.v. €29,99

Gratis bedbodemcheck t.w.v. €59,99

 

Klik hier voor meer informatie en meldt u nu aan voor een slaapadvies. 

 

 

Hoera! Het ViVa! Ledenservice ledenmagazine 2022 is uit!

Klik op de afbeelding om hem te lezen.

 

 

 

 

20 % korting op de X-Sense rookmelder via ViVa! Ledenservice

 

Zoals u wel eerder heeft gehoord en gelezen heeft de overheid besloten om per 1 juli 2022 iedereen te verplichten om op iedere woonlaag een rookmelder te installeren. Voer uw lidmaatschapsnummer in op de website van https://www.brandpreventiewinkel.nl/viva/ en de korting wordt meteen verrekend.

De rookmelder X-Sense is te bestellen vanaf € 47,95. Leden van ViVa! Ledenservice betalen slechts € 38,36 voor

2 stuks incl. een handige magnetische montageset, hierdoor is bevestigen heel eenvoudig en u hoeft geen gaten te boren.

 

 

 

Volgt u ons al op Facebook? 

 

Wij delen geregeld leuke (win)acties waar u mooie prijzen mee kunt winnen! Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan.

 

 

Heeft u al eens gebruik gemaakt van de Bloemenservice?

 

Verras u zelf of een dierbare met een prachtig boeket! Op vertoon van de ledenpas ontvangen leden korting op de verzendkosten en maar liefst 10% korting in de winkel van de Duinroos in Beverwijk. Zowel op accessoires als op de zijden bloemen. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

 

Al eens gehoord van de Thuisservice voor hulpmiddelen?

 

 

Heeft u een hulpmiddel nodig, maar bent u niet in de gelegenheid om naar de Medipoint winkel te komen? Of wilt u het hulpmiddel liever thuis ervaren? Dan kunt u gebruikmaken van Medipoint Thuisservice. De adviseurs van Meidpoint komen graag bij u langs voor persoonlijk advies en geven, indien mogelijk, een demonstratie van het hulpmiddel. Zo kunt u het hulpmiddel uitproberen in uw eigen omgeving en aanvoelen of deze passend is voor uw situatie en omgeving.

Leden van ViVa! Ledenservice profiteren uiteraard van korting op de aanschaf van hulpmiddelen. Klik hier voor meer informatie over de Thuisservice. 

 

 

50% LEDENKORTING OP EEN STRIPPENKAART van BuddyBold

 


Samen koken, een potje schaken of dat fotoboek maken dat u altijd al wilde? Een jonge buddy komt bij u thuis om dat samen met u te doen. Voordat de buddy en u aan elkaar worden gekoppeld wordt er een intakegesprek gehouden, waarbij gekeken wordt naar uw interesses. Er wordt een uitgebreide screening gedaan via een zorgvuldig samengesteld profiel. De buddy en u moeten bij elkaar passen. De jongere buddy komt vervolgens 1 tot 3 keer per week bij u op bezoek (afhankelijk van het abonnement dat u heeft afgesloten). Ook fijn voor mantelzorgers om even ontlast te worden. Wilt u ook leuk inspirerend gezelschap van een jonge buddy? Klik hier voor meer informatie.

 

 

Hoera! De eerste uitgave van het ViVa! Ledenservice ledenmagazine is uit!

Klik op de afbeelding om hem te lezen.

 

 

Bent u nog geen lid, dan hebben wij de volgende kortingsacties:

 

1. U krijgt in 2022 standaard korting op het gezinslidmaatschap als u:

 

  • lid bent van Uitvaartverzorging IJmond/ Associatie Uitvaartverzorging. U ontvangt jaarlijks € 2,50 korting op het ViVa! lidmaatschap en betaalt € 23,75. Actiecode: Uitvaart.* (welkomstcadeau is uitgesloten)
  • Bent u verzekerd bij Univé dan ontvangt u eenmalig € 6,75 korting en betaalt € 19,-. Actiecode: Univé.* (welkomstcadeau is uitgesloten)
  • Cliënt bent van of woont bij ViVa! Zorggroep. Ontvangt u eenmalig € 6,75 korting en betaalt € 19,-. Actiecode: ViVa! Zorggroep.*

 

* U kunt slechts gebruik maken van één van de bovenstaande actiecodes, deze zijn niet te combineren met elkaar.

 

 

Vanwege het coronavirus kan het zijn dat enkele diensten een langere wachttijd hebben.  Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

 

 

ViVa! Ledenservice stuurt elke maand een digitale nieuwsbrief rond met informatie en nieuws van leveranciers, over aanbiedingen en kortingen, evenementen, enz.

Onderwerpen die u niet mag missen!

U kunt zich hier aanmelden om de nieuwsbrief digitaal te ontvangen.

 

 

Het abonnement gaat in op de datum van inschrijving en is geldig tot en met december van het lopende jaar, tenzij anders bepaald. Bij het aangaan van het abonnement voor een deel van het eerste abonnementsjaar, is men in principe het totale abonnementsgeld voor dat jaar verschuldigd, tenzij door ViVa! Ledenservice anders bepaald. Abonnementen worden automatisch met een kalenderjaar verlengd. Opzeggen kan per maand, doch uiterlijk 15 november; echter zonder restitutie van (een deel van) het abonnementsgeld.

 

Algemene voorwaarden

 

 

- +