Acties

 

 

Speciaal voor leden 50% op het ViscoClimate Ultra Matras

 

 

Een nieuw matras is een aardige investering. Daarom loont het de moeite om te kijken of dat nu wel echt nodig is. En als dat het geval is, om een goede aankoop te doen. Zodat uw nieuwe matras lang meegaat - en u weer jaren uitgerust wakker wordt natuurlijk!

Een matras gaat ongeveer 30.000 slaapuren mee. Dit staat gelijk aan bijna 10 jaar slapen. Hierna verliest het matras langzaam zijn veerkracht, waardoor uw lichaam niet meer voldoende ondersteund wordt.

 

Uiteindelijk blijft de beste graadmeter: hoe voelt u zich als u ‘s ochtend wakker wordt? Als u zich fit en uitgerust voelt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Waarschijnlijk is uw matras dan nog prima in orde. Wanneer u vermoeid wakker wordt met een stijf lichaam of zelfs rugklachten heeft, dan is het mogelijk tijd voor een nieuw matras.

bijv. het formaat 90x200cm nu van €798,- voor leden €399,-. Deze aanbieding geldt t/m 31-12-2021.

Klik hier of op de afbeelding voor meer informatie over deze actie.

 

 

50% LEDENKORTING OP EEN STRIPPENKAART van BuddyBold

 


Samen koken, een potje schaken of dat fotoboek maken dat u altijd al wilde? Een jonge buddy komt bij u thuis om dat samen met u te doen. Voordat de buddy en u aan elkaar worden gekoppeld wordt er een intakegesprek gehouden, waarbij gekeken wordt naar uw interesses. Er wordt een uitgebreide screening gedaan via een zorgvuldig samengesteld profiel. De buddy en u moeten bij elkaar passen. De jongere buddy komt vervolgens 1 tot 3 keer per week bij u op bezoek (afhankelijk van het abonnement dat u heeft afgesloten). Ook fijn voor mantelzorgers om even ontlast te worden. Wilt u ook leuk inspirerend gezelschap van een jonge buddy? Klik hier voor meer informatie.

 

 

Hoera! De eerste uitgave van het ViVa! Ledenservice ledenmagazine is uit!

Klik op de afbeelding om hem te lezen.

 

 

Bent u nog geen lid, dan hebben wij de volgende kortingsacties:

 

1. U krijgt in 2021 standaard korting op het gezinslidmaatschap als u:

 

  • lid bent van Uitvaartverzorging IJmond/ Associatie Uitvaartverzorging. U ontvangt jaarlijks € 2,50 korting op het ViVa! lidmaatschap en betaalt € 22,75. Actiecode: Uitvaart.* (welkomstcadeau is uitgesloten)
  • Bent u verzekerd bij Univé dan ontvangt u eenmalig € 6,75 korting en betaalt € 18,-. Actiecode: Univé.* (welkomstcadeau is uitgesloten)
  • Cliënt bent van of woont bij ViVa! Zorggroep. Ontvangt u eenmalig € 6,75 korting en betaalt € 18,-. Actiecode: ViVa! Zorggroep.*

 

* U kunt slechts gebruik maken van één van de bovenstaande actiecodes, deze zijn niet te combineren met elkaar.

 

 

Vanwege het coronavirus kan het zijn dat enkele diensten een langere wachttijd hebben.  Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

 

 

ViVa! Ledenservice stuurt elke maand een digitale nieuwsbrief rond met informatie en nieuws van leveranciers, over aanbiedingen en kortingen, evenementen, enz.

Onderwerpen die u niet mag missen!

U kunt zich hier aanmelden om de nieuwsbrief digitaal te ontvangen.

 

 

Het abonnement gaat in op de datum van inschrijving en is geldig tot en met december van het lopende jaar, tenzij anders bepaald. Bij het aangaan van het abonnement voor een deel van het eerste abonnementsjaar, is men in principe het totale abonnementsgeld voor dat jaar verschuldigd, tenzij door ViVa! Ledenservice anders bepaald. Abonnementen worden automatisch met een kalenderjaar verlengd. Opzeggen kan per maand, doch uiterlijk 15 november; echter zonder restitutie van (een deel van) het abonnementsgeld.

 

Algemene voorwaarden

 

 

- +