Acties

 

Vanwege het coronavirus kan het zijn dat enkele diensten op dit moment niet helemaal ingevuld kunnen worden zoals u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.  

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij bijvoorbeeld het huishouden, met wat klussen in en rondom het huis of u heeft (tijdelijk) behoefte aan maaltijden aan huis? Deze diensten en nog veel meer diensten gaan tijdens de lockdown met wat extra voorzorgmaatregelen door!

 

De Adviesdagen van Medipoint komen er weer aan

 

Op woensdag 26 mei 2021 zal er een Adviesdag gegeven worden in de winkel van Medipoint Stephensonstraat 45 in Haarlem.

 

Op dinsdag 1 juni 2021 zal er een Adviesdag gegeven worden in de winkel van Medipoint Maltezerplein 35 in Heemskerk.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie en/of om u aan te melden voor één van de dagen.

 

Hoera! De eerste uitgave van het ViVa! Ledenservice ledenmagazine is uit!

Klik op de afbeelding om hem te lezen.

 

 

Bent u nog geen lid, dan hebben wij de volgende kortingsacties:

 

1. U krijgt in 2021 standaard korting op het gezinslidmaatschap als u:

 

  • lid bent van Uitvaartverzorging IJmond/ Associatie Uitvaartverzorging. U ontvangt jaarlijks € 2,50 korting op het ViVa! lidmaatschap en betaalt € 22,75. Actiecode: Uitvaart.* (welkomstcadeau is uitgesloten)
  • Bent u verzekerd bij Univé dan ontvangt u eenmalig € 6,75 korting en betaalt € 18,-. Actiecode: Univé.* (welkomstcadeau is uitgesloten)
  • Cliënt bent van of woont bij ViVa! Zorggroep. Ontvangt u eenmalig € 6,75 korting en betaalt € 18,-. Actiecode: ViVa! Zorggroep.*

 

* U kunt slechts gebruik maken van één van de bovenstaande actiecodes, deze zijn niet te combineren met elkaar.

 

Zomaar een praatje

 

Eenzaamheid aanpakken begint bij in contact komen met elkaar. Bent u eenzaam en heeft u behoefte aan een gezellig gesprek of vindt u het gewoon fijn om een praatje te maken? Schroomt u dan niet en laat het ons weten op tel. 088-995 88 22 of per e-mail op ledenservice@vivazorggroep.nl. Wij maken graag dat praatje met ú! 
Ook thuis kunt u zelf leuke activiteiten doen. De zonnebloem heeft de beste tips op een rijtje gezet.
Klik hier voor meer tips voor thuis.   

 

Nu én later lekker wonen

 

We hebben ons huis de afgelopen maanden goed leren kennen. Zeg eens eerlijk: Hoe is het bevallen? Te weinig ruimte, teveel ruimte? Past het huis u nog? En, hoe denkt u dat dat over tien of twintig jaar is? Nu nadenken over hoe je later wilt wonen, is helemaal niet gek. Sterker nog, dat is slim! Dat is de boodschap in de campagne 'Ook later lekker wonen'.

Er zijn veel mogelijkheden. Thuis blijven wonen, verhuizen naar een geschikte koopwoning of juist een sociale huurwoning, misschien zelfs wonen in een woongroep. Maar, waar uw voorkeur ook ligt: het vraagt om voorbereiding. 

Doe daarom vast een snelle wooncheck op ooklaterlekkerwonen.nu, ontdek uw voorkeuren en bekijk wat u nu (of later) kunt doen om lekker te blijven wonen!

Ook Later Lekker Wonen is een campagne van de gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen, Zandvoort en de woningcorporaties in deze gemeenten en wordt gefinancierd met steun van de provincie Noord-Holland.

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

 

 

ViVa! Ledenservice stuurt elke maand een digitale nieuwsbrief rond met informatie en nieuws van leveranciers, over aanbiedingen en kortingen, evenementen, enz.

Onderwerpen die u niet mag missen!

U kunt zich hier aanmelden om de nieuwsbrief digitaal te ontvangen.

 

 

Het abonnement gaat in op de datum van inschrijving en is geldig tot en met december van het lopende jaar, tenzij anders bepaald. Bij het aangaan van het abonnement voor een deel van het eerste abonnementsjaar, is men in principe het totale abonnementsgeld voor dat jaar verschuldigd, tenzij door ViVa! Ledenservice anders bepaald. Abonnementen worden automatisch met een kalenderjaar verlengd. Opzeggen kan per maand, doch uiterlijk 15 november; echter zonder restitutie van (een deel van) het abonnementsgeld.

 

Algemene voorwaarden

 

 

- +