Acties

 

Food Connect blijft uw maaltijden bezorgen

Het zal u niet ontgaan zijn dat het Coronavirus veelvuldig in het nieuws is. Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u vragen oproept omtrent de bezorging van uw maaltijden. Graag stelt ook Food Connect u gerust: “We blijven uw maaltijden bij u thuisbezorgen. Uiteraard houden we ons hierbij aan de landelijke voorschriften en hebben o.a. onze bezorgers extra voorzorgsmaatregelen getroffen: ze geven momenteel geen handen, geven de maaltijden bij de deur af, houden minimaal 1,5 meter afstand en desinfecteren hun handen voor en na elke bezorging. Het is belangrijk, en zeker in deze tijd, om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen. We staan klaar voor onze klanten”. Meer informatie over de extra voorzorgsmaatregelen vindt u hier.

 

 

Bent u nog geen lid, dan hebben wij de volgende kortingsacties:

 

1. U krijgt in 2020 standaard korting op het gezinslidmaatschap als u:

 

  • lid bent van Uitvaartverzorging IJmond/ Associatie Uitvaartverzorging. U ontvangt jaarlijks € 2,50 korting op het ViVa! lidmaatschap en betaalt € 20,25. Actiecode: Uitvaart.*
  • Bent u verzekerd bij Univé dan ontvangt u eenmalig € 6,75 korting en betaalt € 16,-. Actiecode: Univé.*
  • Cliënt bent van of woont bij ViVa! Zorggroep. Ontvangt u eenmalig € 6,75 korting en betaalt € 16,-. Actiecode: ViVa! Zorggroep.*

 

 

* U kunt slechts gebruik maken van één van de bovenstaande actiecodes, deze zijn niet te combineren met elkaar.

 

 

Aanvrager

Voorletter(s)*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Huisnr. toevoeging
Postcode*
Plaatsnaam*
Geboortedatum*
Geslacht*
Telefoonnummer*
Mobielnummer
Nieuwsbrief*

Partnergegevens

Voorletter(s) partner
Tussenvoegsel(s) partner
Achternaam partner
Geb.datum partner
Geslacht partner

Lidmaatschap

Kosten lidmaatschap
Actiecode
IBANrekening*
 
*
Vul hier niets in a.u.b.

 

 

ViVa! Ledenservice stuurt elke maand een digitale nieuwsbrief rond met informatie en nieuws van leveranciers, over aanbiedingen en kortingen, evenementen, enz.

Onderwerpen die u niet mag missen!

U kunt zich hier aanmelden om de nieuwsbrief digitaal te ontvangen.

 

 

Het abonnement gaat in op de datum van inschrijving en is geldig tot en met december van het lopende jaar, tenzij anders bepaald. Bij het aangaan van het abonnement voor een deel van het eerste abonnementsjaar, is men in principe het totale abonnementsgeld voor dat jaar verschuldigd, tenzij door ViVa! Ledenservice anders bepaald. Abonnementen worden automatisch met een kalenderjaar verlengd. Opzeggen kan per maand, doch uiterlijk 15 november; echter zonder restitutie van (een deel van) het abonnementsgeld.

 

Abonneereglement ViVa! Ledenservice 2020

 

 

- +