Aanvullende mantelzorg particulier

 

Ouder worden is mooi maar soms niet makkelijk. Familie en vrienden willen graag helpen maar hebben het vaak druk of wonen ver weg. Mantelzorg kan helpen.

 

Saar aan Huis zorgt voor aanvullende mantelzorg. Wij helpen cliënten door de juiste ondersteuning thuis en ontlasten hun mantelzorgers met zorgvuldig geselecteerde Saars.

De Saars van Saar aan Huis zijn in het bezit van een VOG (Verklaring omtrent Gedrag) en hebben ruime ervaring in de ouderenzorg. Zij werken vanuit hun hart. Uw wensen en vragen worden zorgvuldig geïnventariseerd en met u besproken. Voor u en uw familie betekent dit een zorg minder. 

 

De Saars van Saar aan Huis hebben een hoge mate van professionaliteit, zijn communicatief vaardig en prettig in de omgang. We vinden altijd een Saar die goed bij de cliënt past.

Wij willen u of uw mantelzorgers ondersteunen zodat u zo lang mogelijk plezierig en zelfstandig kunt blijven wonen.

De dienst Saar aan Huis is exclusief voor onze leden. Nog geen lid? Klik hier om lid te worden. 

 

Het tarief van Saar aan Huis is vanaf € 23,- per uur. Avondtoeslag is 15% en weekendtoeslag 20%. 

 

Leden van ViVa! Ledenservice krijgen een gratis intake gesprek en ontvangen 5% korting op het uurtarief. 

Er wordt een match gemaakt tussen de klant en de Saar. Is deze match niet naar wens, dan is er de mogelijkheid tot een nieuwe match. Altijd persoonlijke aandacht en ondersteuning aan huis. 

 

Deze dienst kan afgenomen worden met en zonder zorgindicatie. 

Wel kan vervangende mantelzorg betaald worden uit het PGB. 

 

Voorwaarden:

  • Men moet lid zijn
  • minimale afname 2 uur per week

 

Diverse zorgverzekeraars vergoeden in 2022 de dienstverlening van Saar aan Huis. Het gaat daarbij om vervangende (respijt) zorg en aanvullende zorg vanuit uw aanvullende verzekering. Kijk hiervoor naar de huidige voorwaarden van uw verzekering. Indien de vergoeding niet opgenomen is, kunt u overwegen om over te stappen naar een andere verzekeraar bijvoorbeeld Zilveren Kruis Achmea. Let hierbij goed op de aanvullende voorwaarden.

Meer informatie over vergoedingen? Klik op de afbeelding hieronder. Wilt uzelf of iemand anders graag aanmelden voor mantelzorg of heeft u een andere vraag klik dan hier.

 

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. De leverancier neemt dan contact met u op. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +