Huishoudelijke hulp, particulier

 

Als u wat extra hulp nodig heeft, bijvoorbeeld in het huishouden, omdat u dat (deels) niet meer zelf kunt en niemand in uw omgeving hierbij kan helpen, dan komt u mogelijk in aanmerking voor hulp vanuit de gemeente (WMO). Indien dit niet voor u van toepassing is of u heeft behoefte aan wat extra hulp, dan kunt u zelf particulier hulp inkopen. Denk hierbij aan hulp bij het schoonmaken, de boodschappen of de maaltijd verzorgen.

 

De minimale afname is 2 uur per keer. Voor de grote schoonmaak geldt een minimum van 4 uur.
Werkgebied: Midden en Noord-Kennemerland, Zaanstreek-Waterland

 

Wij werken met een tarief vanaf € 17,95 per uur (ledenprijs) voor de dienstverlening van maandag t/m vrijdag. Voor zaterdag en zon- en feestdagen geldt een toeslag.

 

Bij het intakegesprek wordt u over de tarieven geïnformeerd.

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam: ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice
Adres: Parlevinkerstraat 23
PC/Woonplaats:  1951 AR Velsen-Noord
IncassantID: NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of meer informatie? Bel ViVa! Ledenservice, 088 - 995 88 22 of vul dan het aanvraagformulier in. ViVa! Zorggroep neemt dan contact met u op. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +