Verzekeringen Interpolis

De Interpolis Alles in één Polis® bestaat uit de rubrieken:

 

 • Verkeer
  Motorrijtuigenverzekering voor auto of motor, uit te breiden met een in- of opzittendenverzekering. Voor de bromfietsverzekering geldt geen collectiviteitkorting.
 • Wonen
  Woonhuisverzekering inclusief glasverzekering; uw inboedelverzekering, aan te vullen met een kostbaarhedenverzekering of een Interpolis BuitenDeDeur® verzekering.
 •  Personen
  Aansprakelijkheidsverzekering Particulier voor schade aan derden.
 • Rechtsbijstand
  Rechtsbijstandverzekering voor uzelf, uw partner of het hele gezin. Of een rechtsbijstandverzekering als aanvulling op uw motorrijtuigenverzekering.
 • Recreatie
  Verzekeringen voor caravan, pleziervaartuig of vakantie (de Doorlopende Reisverzekering).

 

Let op: Het collectief vervalt als uw polis na 1 januari 2017 vernieuwd wordt.

Bestaande polissen die in het collectief van ViVa! Ledenservice zitten behouden de korting die kan oplopen tot 8% (bovenop de pakketkorting). Voor elke extra rubriek krijgen leden 3% korting op de totale premie. Zijn alle vijf rubrieken ingevuld, dan ontvangt u12% extra pakketkorting. Zo kan uw premievoordeel oplopen tot ruim 20%.

Informatie: www.interpolis.nl/senz Collectiviteitnummer leden: 2007

 

Als de polis vernieuwd wordt v.a. 1 januari 2017, zal de collectiviteitskorting vervallen. Wel biedt Interpolis een korting aan.

 

Let op: uw ViVa! Ledenservice lidmaatschap wordt gecontroleerd. Bij eventueel ten onrechte genoten korting bent u verplicht de ontvangen premiekorting terug te betalen.

Ga naar de Rabobank bij u in de buurt of bel de Rabolijn 0900 - 0907 (maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 17.00 uur).

 

Alleen als u klant bent bij de Rabobank kunt u hier online verzekeringen afsluiten.

 

- +
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.