Installeren woonhulpmiddelen

Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam:

ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice

Adres:

Parlevinkerstraat 23

PC/Woonplaats: 

1951 AR Velsen-Noord

IncassantID:

NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

 

ViVa! Ledenservice werkt nauw samen met de Interieurdirigent. Uw hulp bij het installeren van veiligheids- en zorghulpmiddelen.

www.veiligheidsmiddelen.nl helpt bij valpreventie en biedt hiervoor comfortabele, innovatieve oplossingen met eigentijdse veiligheidswensen in en om het huis

Of u nu op zoek ent naar iemand die uw beugel aan de wand installeert of u bent op zoek naar de juiste traplift.

De Interieurdirigent komt naar u toe om uw wensen te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Interieurdirigent komt graag naar u toe om uw wensen te bespreken. Na het bespreken van uw wensen ontvangt u een offerte. Leden van ViVa! Ledenservice ontvangen 15% korting op het uurtarief. 


De bespreking word geheel kostenloos gedaan door de Interieurdirigent. 

 

Bij interesse kunt u contact opnemen met ViVa! Ledenservice, telefoon 088 - 995 88 22. Of vul het aanmeldformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +