Inloopspreekuur zorgopleidingen Inloopspreekuur zorgopleidingen

Een carrièreswitch kan een grote stap zijn. Hoe weet je of dit voor jou juist is en wat kun je verwachten? Wij begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Start buitenlandse zorgprofessionals Start buitenlandse zorgprofessionals

Buitenlandse professionals die met succes professionele zorg verlenen in Midden- en Zuid-Kennemerland. Dát is de uitkomst van de samenwerking tussen Sint Jacob, Zorggroep Reinalda, Kennemerhart en ViVa! Zorggroep.  

Lees meer
Gezamenlijke visie op zorg Gezamenlijke visie op zorg

Afgelopen najaar heeft ViVa! Zorggroep samen met vijf andere ouderenzorgaanbieders in de regio Kennemerland én het zorgkantoor Zilveren Kruis hun gezamenlijke visie op ouderenzorg in de regio Kennemerland tot 2024 gepresenteerd.

Lees meer
Campagne ‘Jouw toekomst Jouw zorg’ Campagne ‘Jouw toekomst Jouw zorg’

Deze campagne geeft jongeren een andere kijk op werken in de zorg. Jonge zelfbewuste professionals uit de zorg laten zien dat werken in de zorg leuk en afwisselend is.

Lees meer
ViVa! onderneemt duurzaam, milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ViVa! onderneemt duurzaam...

Wij hebben ons aangesloten bij Green Deal. Zo zorgen wij ervoor dat we als zorgorganisatie voldoen aan bepaalde europese milieurichtlijnen. 

Lees meer
Persoonsgerichte zorg Persoonsgerichte zorg

ViVa! heeft welzijn cliënt hoog in het vaandel Hoe begint u de dag? Met een lekkere verse kop koffie en een broodje? Of eerst tandenpoetsen en onder de douche? Zoals u dat thuis doet, doet u dat ook als u bij ons gaat wonen.

Lees meer
Vacature Verpleegkundige Niveau 5 Vacature Verpleegkundige Niveau 5

Wij zijn op zoek naar verschillende Verpleegkundigen niveau 5, zowel intra- als extramuraal. Lees hier hoe onze Verpleegkundigen niveau 5 het werk bij ViVa! Zorggroep ervaren.

Lees meer