Gratis Workshop 'Slim sparen en besparen' 19 oktober

Bent u benieuwd hoe u slim geld kunt sparen en besparen?

 

Dán hebben wij een uniek aanbod voor onze leden van ViVa! Ledenservice: een gratis workshop op donderdag 19 oktober die helemaal om dit thema draait. In 2,5 uur ontdekt u welk geldprofiel u heeft en hoe uw gedachten en emoties van invloed zijn op de financiële keuzes die u maakt. En die nieuwe inzichten voelt u op een positieve manier direct terug in uw portemonnee!

Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijft u zich zo snel mogelijk in via ledenservice@vivazorggroep.nl 

 

Financieel coach Josien Verweij begeleidt de workshop: 'Tijdens de workshop gaan we heel praktisch aan de slag. We zetten van iedereen zijn of haar financiële doelen op papier en daarmee help je jezelf om er actief mee aan de slag te gaan. We delen ook handige spaar en bespaartips met elkaar. Al die tips en inzichten helpen je om slimmer om te gaan met geld.

Wat levert de workshop u op?

  • Een persoonlijk geldprofiel
  • Inzicht in hoe u met uw geld omgaat
  • Praktische spaar- en bespaartips
  • Meer geld aan het eind van de maand

De workshop is voor leden van ViVa! Ledenservice die (nog) slimmer met hun geldzaken willen omgaan en wordt u aangeboden door Univé. Bent u nog geen lid? Meld u zich dan snel aan.

Datum: donderdag 19 oktober 2017
Tijd: 13.00 - 15.30 uur
Locatie: Woonzorgcentrum De Boogaert,
De Boogaert 37, 1901 GP Castricum 

Wilt u deelnemen?
Mail ons dan via ledenservice@vivazorggroep.nl. U kunt zich tot en met woensdag 18 oktober aanmelden. Maximaal 1 deelnemer per gezin.