Inspiratiebeurs in De Santmark

Op zaterdag 8 maart van 10.30 uur tot 13.30 uur organiseert woonzorgcentrum De Santmark van ViVa! Zorggroep een inspiratiebeurs vol presentaties en workshops voor alle senioren, mantelzorgers en geïnteresseerden. Op deze beurs kunt u kennismaken met nieuwe activiteiten waaraan u ook als oudere wijkbewoner kunt deelnemen.


U kunt bijvoorbeeld meedoen aan een workshop Tai Chi of koersbal. Ook kunt u een nek- en schoudermassage ervaren en wat een voetreflextherapeute voor u kan betekenen. Er is een demonstratie met de mobiele keuken en in het restaurant vindt u diverse stands met informatie op het gebied van geheugentraining of schilderen voor ouderen. Stichting Welzijn Castricum en SenZ de ledenservice van de ViVa! Zorggroep zijn hier ook aanwezig, evenals de WijkZorg van ViVa! Zorggroep: welke diensten kunt u van hen afnemen? De mogelijkheden om te dineren in het wijkrestaurant de Santmark worden belicht.

 

Verder vindt u informatie over tuinactiviteiten en er is een presentatie ‘virtueel fietsen’.


De opening van de inspiratiebeurs wordt om 10.30 uur verricht door wethouder F. Mosk van de gemeente Castricum en de wijkmanager mevrouw A. van Toorenenburg van ViVa! Zorggroep.


Tot ziens op 8 maart in woonzorgcentrum De Santmark!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.