Ook ViVa! Zorggroep open over kwaliteit en veiligheid van de zorg

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft in het najaar van 2016 zorgorganisaties, die verpleeghuiszorg bieden, bevraagd over de zorg die zij in 2015 leverden. Dat gebeurde in het kader van ‘Waardigheid en Trots’, een programma waarin verschillende partijen in de ouderenzorg samenwerken aan het verder verbeteren van verpleeghuiszorg.

 

Ruim 70% van alle zorgorganisaties die verpleeghuiszorg bieden, hebben toestemming gegeven om de antwoorden over de kwaliteit en veiligheid van de zorg in 2015 openbaar te maken. Vanaf deze week is deze informatie per verpleeghuis te vinden op IGZ site en Zorgkaart Nederland.

 

Zorgkaart Nederland

Ook wij hebben onze toestemming voor publicatie gegeven. Dit is helemaal in lijn met de openheid en informatie die ViVa! Zorggroep al langer geeft over haar verpleeg- en verzorgingshuizen op ZorgkaartNederland.nl. Daar staan namelijk meer dan 800 reviews van bewoners en/of hun familie over hoe zij de zorg in hun huis waarderen. Hierdoor is goed en voor iedereen zichtbaar hoe mensen de zorg beoordelen en krijgt de zorgorganisatie input om de zorg (nog) verder te verbeteren. Ook op onze website www.vivazorggroep.nl staat per locatie aangegeven wat de waardering is op Zorgkaart Nederland met een link naar deze waarderingssite.

 

 

Waardigheid& Trots

ViVa! Zorggroep is aangesloten bij het meerjarenplan Waardigheid &Trots. Met de projecten ‘Zinvolle Daginvulling’ en ‘We(l)zijn Graag Samen’ boeken we bij een aantal pilotlocaties hele mooie resultaten. Het gaat daarbij om behoud van eigen regie voor de cliënt, welbevinden en aansluiting bij het normale leven van de cliënt. De daginvulling moet integraal, dichtbij en persoonsgericht worden georganiseerd. Meer informatie over Waardigheid & Trots is te vinden op deze website.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.