Wijkzorgteams gestart vanuit Medisch Centrum Molenstraat in Uitgeest

17-01-2014

Enkele maanden geleden is de Wijkzorg van ViVa! Zorggroep verhuisd naar het Medisch Centrum Molenstraat in Uitgeest. Na deze verhuizing is de Wijkzorg ‘gewoon’ doorgegaan met het bieden van goede zorg en verpleging. Maar dan wel in kleinere teams. Om het succes van het werken in kleine teams te vieren was er een feestje, van 17.00 – 19.00 uur, in Medisch Centrum Molenstraat.

 

De Wijkzorgteams bieden zorg thuis. Dit kan verzorging of verpleging zijn. Ook ’s nachts. De zorg wordt gedaan door kleine teams in de wijk. Zo kent u de wijkverpleegkundige van gezicht en kent u ook alle medewerkers die bij u over de vloer komen. Zij kennen uw situatie ook goed. De Wijkzorgteams bieden hulp en begeleiding bij de dagelijkse zaken die cliënten zelf niet meer kunnen. Zoals hulp bij het opstaan, naar de toilet gaan of het aantrekken van steunkousen. Maar zij helpen u ook bij medische zaken, zoals het druppelen van ogen, het geven van injecties, het verschonen van verband of het verwisselen van een katheter. Alle zorg en verpleging is mogelijk, ook als u net uit het ziekenhuis komt.

 

De verhuizing naar het Medisch Centrum Molenstraat komt de samenwerking met de huisarts, apotheek en andere disciplines die zich in het pand bevinden alleen maar ten goede.

 

Het team van Uitgeest heeft er zin in en ziet de toekomst ‘zonnig’ tegemoet.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.