Kwaliteit

Kwaliteit van leven is ons motto. Wij willen dan ook graag dat cliënten voor ons kiezen omdat we kwaliteit leveren. Daar werken we ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week hard aan.

 

Wilt u meekijken met hoe ViVa! in 2018 heeft gewerkt aan het kwaliteitskader verpleeghuiszorg? ‘Persoonsgerichte zorg in wonen en welzijn’ inspireerde ons om voor u onderstaand boekje en filmpje te maken. 

Alle achtergrondinformatie kunt u hier lezen in Het Kwaliteitsverslag 2018.

We geven u graag een indruk van de betekenis van welzijn in de zorg voor bewoners, hun naasten én de medewerkers en vertellen u over de resultaten die we hebben bereikt.

U vindt hier:

-              Ons kunstwerkje: klik op het boekje Welzijn in de zorg

-              Een korte film over persoonsgerichte zorg in de praktijk

 

   

 

 

 

Nog meer kwaliteit

ViVa! Zorggroep heeft een HKZ certificaat met een beperkte scope. De scope betreft alle organisatie-onderdelen exclusief de locaties. Voor meer informatie over het HKZ-keurmerk kunt u terecht op de website www.hkz.nl

 

In januari 2020 is de Wet zorg en dwang in werking getreden met als uitgangspunt geen onvrijwillige zorg, tenzij…Het eerste jaar van de Wet zorg en dwang wordt beschouwd als een overgangsjaar, waarbij ViVa! Zorggroep de wet fasegewijs invoert: we starten in de accommodaties (voormalige Bopz locaties), daarna de locaties en tot slot in de wijkzorg. De Wet zorg en dwang is gekomen in plaats van de Wet BOPZ en kent de verplichting van registratie van onvrijwillige zorg.

 

Download hieronder de registratie en analyse inzet onvrijwillige zorg ViVa! Zorggroep, eerste helft 2020.

PDF DocumentRegistratie en analyse inzet onvrijwillige zorg ViVa.pdf

- +