EHBO Volwassenen & Kinderen

Stel je voor er gebeurt wat met iemand om je heen, weet jij dan wat je moet doen? Met de cursus EHBO bij volwassenen of kinderen leer je wat te doen bij ongelukken en bij ernstige ongevallen. Van brandwonden tot verslikken, kneuzingen tot reanimatie en AED-bediening. Wel zo prettig, want als er iets gebeurt ben jij er als eerste bij. Theorie leer je online, praktijk oefen je bij jou in de buurt. 

 

Theorie thuis en praktijktraining bij jou in de buurt

De theorie volg je online: In je eigen tijd, op je eigen tempo. Daarna oefen je tijdens de praktijksessie, op een locatie bij jou in de buurt, de belangrijkste levensreddende handelingen. Gemakkelijker kan bijna niet.

De heldere case-beschrijvingen, instructiefilmpjes en oefenvragen leiden je in ongeveer 4 uur door de theorie die vervolgens in de 4 uur durende praktijkbijeenkomst geoefend en getoetst wordt.

Onder begeleiding van een erkende EHBO-instructeur komen de belangrijkste levensreddende handelingen van EHBO aan bod. Zodat jij bij een ernstig ongeval op de juiste wijze kunt handelen tot de ambulance medewerkers het van je over kunnen nemen. De EHBO- instructeur beoordeeld of de door jou uitgevoerde handelingen goed en volledig worden verricht. Op meerdere locaties door heel Nederland, dus er is altijd een bijeenkomst bij jou in de buurt.

 

Na het afronden ben je als cursist 2 jaar lang officieel gecertificeerd via het Nederlandse Rode Kruis en ontvang je het EHBO-certificaat en de Nationale EHBO Pas. Na 2 jaar is een jaarlijkste herhalingscursus voldoende om de EHBO-kennis op peil te houden.

De basiscursus voor Volwassenen en Kinderen kost € 94,95.

De herhalingscursus voor Volwassen en Kinderen kost € 79,95.

Leden van ViVa! Ledenservice krijgen €5.- korting op zowel de basiscursus als de herhalingscursus.

De korting wordt automatisch berekend op de site.

 

Let op bij de een aantal zorgverzekeraars wordt er een deel van de cursus vergoed, informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

 

Voor aanmelden klik op tab Contact.

Aanmelden voor 1 of meer cursussen? Klik op de links hieronder.  

 

Inschrijven EHBO aan Kinderen:

http://www.livis.nl/kinderen 

 

Inschrijven Herhaling EHBO aan Kinderen:

http://www.livis.nl/Herhalingkinderen

 

Inschrijven EHBO bij Volwassen:

http://www.livis.nl/volwassen

 

Inschrijven Herhaling EHBO bij Volwassen:

http://www.livis.nl/Herhalingvolwassen

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.