Yoga

 

Yoga draagt bij tot een sterk, soepel en energiek lichaam en een betere lichaamshouding. Door yoga kunnen ook bepaalde pijnklachten verminderen. Iedereen kan aan yoga meedoen; er zijn lessen voor jong en (aanstaande) oud(er). Naast 'gewone' yoga is er ook een ruim aanbod zwangerschapsyoga. Onder de tab Contact kunt u zien welke locaties bij ViVa! Ledenservice zijn aangesloten.


 

 

De kortingsregeling voor ViVa! leden kan variëren van 5 tot 15%. De korting geldt uitsluitend op vertoon van uw geldige Ledenpas.
De docenten informeren u over het tarief. Of kijk onder de tab Contact op de website van de bij ons aangesloten yogacentra.


Ondergetekende wordt lid van ViVa! Ledenservice. Door het accorderen van deze machtiging geeft u toestemming aan ViVa! Zorggroep om tot wederopzegging één keer per jaar het lidmaatschapsgeld van uw IBANrekening af te schrijven. U betaalt, ongeacht wanneer u gedurende het jaar lid wordt, het jaarbedrag á € 25,75. Het lidmaatschap geldt voor het gehele huishouden.

 

Naam:

ViVa! Zorggroep/ ViVa! Ledenservice

Adres:

Parlevinkerstraat 23

PC/Woonplaats: 

1951 AR Velsen-Noord

IncassantID:

NL35ZZZ341845200000/ lidnummer

 

 

 

Aanvrager

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Partnergegevens

Lidmaatschap

*
*
Vul hier niets in a.u.b.

ViVa! Ledenservice werkt samen met onderstaande yogacentra. Bij de met een * aangegeven centra wordt ook Zwangerschapsyoga gegeven.

 

 
- +