Zorgorganisaties regio werken samen Zorgorganisaties regio werken samen

Vanuit het ROAZ (Regionaal Overleg Acute Zorg) is afgesproken om in regionaal verband externe afdelingen in te richten voor de mogelijk substantiële toestroom van corona patiënten in de regio.

Lees meer
ViVa! Zorggroep sluit alle zorglocaties voor bezoek ViVa! Zorggroep sluit alle zorglocaties...

Gisteren is door het kabinet besloten dat alle verpleeg- en zorglocaties in Nederland hun deuren moeten sluiten voor bezoekers. 

Lees meer
Maatregelen tegen coronavirus Maatregelen tegen coronavirus

ViVa! volgt alle ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwgezet, ondanks dat er geen besmette cliënten zijn. We scherpen daar waar nodig iedere dag de maatregelen aan. 

Lees meer
Regionale zorgaanpak Coronavirus Noord-Holland en Flevoland Regionale zorgaanpak Coronavirus...

Zorgorganisaties in de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) in Noord-Holland en Flevoland hebben een gezamenlijke aanpak van het Coronavirus geformuleerd. 

Lees meer
ViVa! Zorggroep extra alert op coronavirus ViVa! Zorggroep extra alert op...

ViVa! Zorggroep is extra alert op mogelijke verdenkingen van het coronavirus. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de adviezen van het RIVM, het ministerie van VWS en ActiZ, de branchevereniging van zorgorganisaties.

Lees meer
Start buitenlandse zorgprofessionals Start buitenlandse zorgprofessionals

Buitenlandse professionals die met succes professionele zorg verlenen in Midden- en Zuid-Kennemerland. Dát is de uitkomst van de samenwerking tussen Sint Jacob, Zorggroep Reinalda, Kennemerhart en ViVa! Zorggroep.  

Lees meer