Zuid-Europese zorgprofessionals Zuid-Europese zorgprofessionals

Gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen die in hun eigen land geen baan kunnen krijgen, kunnen binnenkort aan het werk in de zorg in de regio Kennemerland.

Lees meer
Gezamenlijke visie op zorg Gezamenlijke visie op zorg

Afgelopen najaar heeft ViVa! Zorggroep samen met vijf andere ouderenzorgaanbieders in de regio Kennemerland én het zorgkantoor Zilveren Kruis hun gezamenlijke visie op ouderenzorg in de regio Kennemerland tot 2024 gepresenteerd.

Lees meer
In de krant: onze thuisbegeleiders In de krant: onze thuisbegeleiders

Niet achter elke voordeur loopt alles gesmeerd. Psychische problemen, dementie, verslaving, schulden, vervuiling, overbelasting …, er kan van alles spelen waardoor mensen de grip op hun leven verliezen.

Lees meer
Kwaliteitsverslag 2018 Kwaliteitsverslag 2018

Wilt u meekijken met hoe ViVa! in 2018 heeft gewerkt aan het kwaliteitskader verpleeghuiszorg?

Klik dan op lees meer!

Lees meer
Inloopspreekuur zorgopleidingen Inloopspreekuur zorgopleidingen

Een carrièreswitch kan een grote stap zijn. Hoe weet je of dit voor jou juist is en wat kun je verwachten? Wij begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer
Campagne ‘Jouw toekomst Jouw zorg’ Campagne ‘Jouw toekomst Jouw zorg’

Deze campagne geeft jongeren een andere kijk op werken in de zorg. Jonge zelfbewuste professionals uit de zorg laten zien dat werken in de zorg leuk en afwisselend is.

Lees meer
ViVa! onderneemt duurzaam, milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ViVa! onderneemt duurzaam...

Wij hebben ons aangesloten bij Green Deal. Zo zorgen wij ervoor dat we als zorgorganisatie voldoen aan bepaalde europese milieurichtlijnen. 

Lees meer
Persoonsgerichte zorg Persoonsgerichte zorg

ViVa! heeft welzijn cliënt hoog in het vaandel Hoe begint u de dag? Met een lekkere verse kop koffie en een broodje? Of eerst tandenpoetsen en onder de douche? Zoals u dat thuis doet, doet u dat ook als u bij ons gaat wonen.

Lees meer
Bespaar op uw zorgverzekering! Bespaar op uw zorgverzekering!

Leden van ViVa! Ledenservice profiteren van collectiviteitskorting op hun zorgverzekering. Zo ontvangt u korting als u verzekerd bent bij Univé of Zilveren Kruis. Word nu lid en profiteer mee!

Lees verder
Wat doet het Ontmoetingscentrum? Wat doet het Ontmoetingscentrum?

Bekijk deze sfeervolle impressie van het ontmoetingscentrum, waarbij de mantelzorger wordt ondersteund en mensen met geheugenproblemen of dementie een zinvolle en persoonlijke daginvulling krijgen.

Lees meer
Vacature Verpleegkundige Niveau 5 Vacature Verpleegkundige Niveau 5

Wij zijn op zoek naar verschillende Verpleegkundigen niveau 5, zowel intra- als extramuraal. Lees hier hoe onze Verpleegkundigen niveau 5 het werk bij ViVa! Zorggroep ervaren.

Lees meer