Uitbureau ViVa! la Vie

Welzijn is welbevinden of beter gezegd: Leefplezier! Leef het leven, ViVa! la Vie
Welzijn is daarom naast wonen en zorg een belangrijke pijler van onze dienstverlening. Een goede invulling van de dag is nodig om zo veel mogelijk lichamelijk en geestelijk gezond te blijven. Welzijn heeft onder andere een positief effect op uw zelfredzaamheid en het behoud van sociale contacten.


Iedereen is uniek, dus welzijn betekent voor elke cliënt iets anders. De een heeft genoeg aan een goed gesprek, de ander kijkt tevreden op de dag terug na een bezoek aan zijn hobbyclub of als hij heerlijk heeft gegeten. Daarom geldt: u bepaalt. U kiest en regelt waar mogelijk uw eigen welzijnsactiviteiten.

 

 

Biljarten, kaarten, schilderen, borduren, voetbalwedstrijden kijken, bloemschikken of koken. Thuis heeft of had u uw eigen hobby’s en vrijetijdsbestedingen. Dat verandert niet als u bij ViVa! komt wonen. We bieden een afwisselend programma voor ieder wat wils, op fysiek, sociaal en mentaal vlak. Zo kunt u lid worden van verschillende welzijnsactiviteiten. Het lidmaatschap van één vereniging wordt vergoed vanuit de AWBZ, deze is dus gratis.


Buiten ons uitgebreid verenigingsleven zijn er activiteiten die voor alle cliënten toegankelijk zijn. Denk hierbij aan: muziekuitvoeringen, optredens van gezelschappen, modeshows, bingo, filmvoorstellingen en lezingen.

 

Voor de activiteiten worden verschillende bedragen gerekend, voor de verenigingen staan deze vast. Voor meer informatie kunt u terecht bij de ViVa! locatie in uw omgeving.

Aanmelden voor de welzijnsactiviteiten kan bij het Uitbureau van het woonzorgcentrum of verpleeghuis waar de activiteiten georganiseerd worden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de coördinator van het uitbureau, bereikbaar via de receptie van de desbetreffende locatie.

 

Op dit moment biedt ViVa! la Vie Uitbureau haar diensten aan in bijna alle woonzorgcentra en verpleeghuizen van ViVa! Zorggroep.

 

- +