Restaurants

Lekker en gezellig samen met anderen eten. Dat kan in de restaurants van onze woonzorgcentra en verpleeghuizen. Ook wijkbewoners zijn van harte welkom. De huizen beschikken over restaurants waar u zeven dagen per week terecht kunt.

 

Ook interessant voor u

De restaurants hebben een uitgebreide menukaart, a la carte, en een kleine kaart waarvan u tijdens de openingstijden van het restaurant een dagmenu, snacks en gebak kunt bestellen. De kok houdt rekening met dieetwensen en er zijn vegetarische gerechten verkrijgbaar. In de locaties kunt u ook uw verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis vieren.

Dit is afhankelijk van de gerechten die u bestelt. Om u een indicatie te geven: een warme maaltijd met een voor- en nagerecht kost slechtst € 10,95. Komt u vaker bij ons eten, dan is wellicht een maandarrangement of een bonnenboekje te overwegen, want dan ontvangt u korting. Informeer gerust bij één van onze restaurants.

 

Ook bewoners vanuit de wijk zijn van harte welkom. Wij stellen het op prijs als u 2 dagen van te voren reserveert.

 

 

 

 

 

Voor reserveringen en informatie over de openingstijden kunt u contact opnemen met één van de onderstaande locaties die beschikken over een restaurant.

 

       
    Bergen - De Marke    
       
  Beverwijk - Huis ter Wijck  Beverwijk - ViVa! Elsanta  Beverwijk - Lommerlust  
       
    Castricum - de Boogaert  Castricum - de Santmark   Heemskerk - Sint Agnes  
   
   Heemskerk - Meerstate  Heemskerk - Waterrijck  Heemskerk - Westerheem  
      
   Heerhugowaard - Forum II  Heiloo - De Loet  Heiloo - Overkerck  
     
   Limmen - De Cameren   Uitgeest - Geesterheem    

 

 U kunt vier keer per jaar bij ons genieten van een heerlijk 3- of 4-gangen topmenu, dat speciaal door onze koks voor u is samengesteld. Dit zijn onze topmenu's:

  • Krokusmenu
  • Aspergemenu
  • Wildmenu
  • Kerstmenu

 

Klik hier voor meer informatie.

- +