ViVa! Maaltijden & Boodschappenservice

In een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel? Ook als u geen zin heeft om deze te maken of als dit niet meer lukt? Dan is de ViVa! Maaltijden & Boodschappenservice iets voor u. Onze vrijwilligers bezorgen koelverse maaltijden of diepvriesmaaltijden bij u thuis. Er is een ruime keuze, van Hollandse pot tot iets exotischer. En ook uw dagelijkse boodschappen kunt u bij ons bestellen. Wel zo makkelijk!

 

De maaltijden zijn speciaal voor u bereid en er is keuze uit een groot assortiment van koelverse en diepvries maaltijden. Er is veel variatie en u proeft uitsluitend de beste en meest verse ingrediënten. Uw keuze bestaat uit Hollandse gerechten, internationale specialiteiten, vegetarisch eten, soepen of desserts … er is van alles mogelijk! Mals vlees en heerlijke vis, extra jus, een toetje of rijke soepen met korting bestellen? Leden van ViVa! Ledenservice betalen ook nog eens
minder voor een maaltijd. U kunt wekelijks kiezen uit het uitgebreide assortiment op de bestellijst van de betreffende week. En zit uw keuze er een keer niet bij? Dan bestelt u een andere maaltijd uit de lijst!

 

Vrijwilligers bezorgen wekelijks lekkere, eenvoudig te bereiden maaltijden voor in de magnetron of oven, indien gewenst tot aan het aanrecht. Vanaf drie maaltijden tot voor alle dagen van de week! Ook uw dieetwensen, zoals zoutarm of glutenvrij zijn bij ons in vertrouwde handen. En het is voor u mogelijk om eenvoudig via een bestelformulier uw boodschappen bij ons te bestellen. Wilt u eens een weekje overslaan? Dan is dat geen probleem.

Onze vrijwilligers bezorgen in Midden- en Zuid-Kennemerland.

 

Interesse? Vraag het proefpakket aan.

 

Ook interessant voor u

Wij kunnen u wel vertellen hoe lekker en gezond onze maaltijden zijn, maar dat kunt u beter zelf ervaren! Dit kan nu heel voordelig met een proefpakket: 4 verschillende maaltijden met 25% korting. Er zijn vier soorten waar u uit kunt kiezen: koelvers, koelvers zoutarm, koelvers vegetarisch en diepvries maaltijden. U kunt het proefpakket slechts eenmaal uitproberen.

 

Proefpakket koelverse maaltijden:

            
Bami Goreng met Babi Pangang Gehaktbal h.o.h met jus, rode bietjes, aardappelpuree Stamppot zomerzuurkool met jus en procureurrollade Kipdijvlees met bonne femme

 

Proefpakket zoutarm:

  • Bami goreng met babi pangang natriumarm
  • Gehaktbal half om half met jus, rode bietjes en aardappelpuree natriumarm 
  • Stamppot zomerzuurkool met jus en procureurrollade natriumarm
  • Kipdijvlees met bonne femme natriumarm

 

Proefpakket vegetarisch:

 

Quorn met bami Chili sin carne met witte rijst Stamppot snijbonen met javaanseschijf Groenteschijf met roerbakgroente en aardappelpartjes

 

Proefpakket diepvries:

  • Hollandse hachee met  rode kool en aardappelen
  • Andijviestampot met spekjes en een gehaktbal
  • Zalmfilet met dillesaus met broccoli, worteltjes, erwten en aardappelpuree
  • Nasi goreng speciaal met kipsaté

 

Interesse in het proefpakket?

Stuur onze ViVa! Ledenservice een e-mail met daarin uw naam, adres en woonplaats en telefoonnummer, dan nemen zij contact met u op. U kunt uiteraard ook even bellen naar: 088-995 88 22 en vragen naar de voorwaarden. Wij informeren u graag!

Bent u lid van onze ViVa! Ledenservice , dan krijgt u op vertoon van uw ledenpas korting op onze maaltijden. 

 

Koelvers maaltijden  (min. afname 3 maaltijden)

Prijs geen lid

      Prijs lid

Koelvers Maaltijden alles behalve gluten- en lactosevrij

6,90

6,60

Maaltijden gluten- en lactosevrij

8,00

7,60

Extra jus per portie

0,65

0,65

Soepen, bij- en nagerechten (te bestellen bij koelvers maaltijden, als men diepvries maaltijden afneemt kan dit bij de boodschappen besteld worden)

 

 

Soepen alles behalve gluten- en lactosevrij

1,00

1,00

Soepen  gluten- en lactosevrij

1,75

1,75

Na- en bijgerechten (yoghurt, rauwkost en appelmoes)

0,65

0,65

Alpro nagerechten verpakt per 4 stuks

1,99

1,99

Diepvries maaltijden (min. afname 3 maaltijden)

           5,25

              5,00

Boodschappenservice is mogelijk in combinatie met maaltijden

Lijst op aanvraag

geen korting

 

 

 

Proefpakket (4 maaltijden - korting 25%)

 

 

Koelvers maaltijden

20,70

20,70

Diepvries maaltijden

15,75

15,75

 

Bent u nog geen lid van onze ledenservice? Lees hier alle informatie over het lidmaatschap.

 

Afhankelijk van het inkomen kan er een vermindering van de kosten op uw koelvers en/of diepvriesmaaltijd plaatsvinden. Voor meer informatie hierover kunt u altijd uw eigen gemeente bellen.

 

Voor meer informatie of aanmelding voor de maaltijdservice van ViVa! Zorggroep, kunt u bellen met ViVa! Ledenservice 088 - 995 88 22. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.