ViVa! Maaltijdenservice

 

 

 

In een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel? Ook als u geen zin heeft om deze te maken of als dit niet meer lukt? Dan is de ViVa! Maaltijden & Boodschappenservice iets voor u. Onze vrijwilligers bezorgen koelverse maaltijden of diepvriesmaaltijden bij u thuis. Er is een ruime keuze, van Hollandse pot tot iets exotischer. En ook uw dagelijkse boodschappen kunt u bij ons bestellen. Wel zo makkelijk!

 

De maaltijden zijn speciaal voor u bereid en er is keuze uit een groot assortiment van koelverse en diepvries maaltijden. Er is veel variatie en u proeft uitsluitend de beste en meest verse ingrediënten. Uw keuze bestaat uit Hollandse gerechten, internationale specialiteiten, vegetarisch eten, soepen of desserts … er is van alles mogelijk! 

 

Mals vlees en heerlijke vis, extra jus, een toetje of rijke soepen met korting bestellen? Leden van ViVa! Ledenservice betalen ook nog eens minder voor een maaltijd. U kunt wekelijks kiezen uit het uitgebreide assortiment op de bestellijst van de betreffende week. En zit uw keuze er een keer niet bij? Dan bestelt u een andere maaltijd uit de lijst! Of u laat ons een selectie maken en u kiest voor de maaltijdbox.

 

Vrijwilligers bezorgen wekelijks deze lekkere, eenvoudig te bereiden maaltijden voor in de magnetron of oven, indien gewenst tot aan het aanrecht. Vanaf drie maaltijden tot voor alle dagen van de week! Ook uw dieetwensen, zoals zoutarm of glutenvrij of extra verrijkt zijn bij ons in vertrouwde handen. En het is voor u mogelijk om eenvoudig via een bestelformulier uw boodschappen bij ons te bestellen. Wilt u eens een weekje overslaan? Dan is dat geen probleem.

Boodschappenservice

Op een lijst kruist u uw boodschappen aan. Er is keuze uit een zeer ruim assortiment A-, B- en huismerken. Wij brengen de boodschappen samen met de maaltijden bij u aan huis. De bestelling met keuzes voor de volgende week, kan dan meteen weer meegegeven worden. Prettig en gemakkelijk!

 

Waar bezorgen wij?

Onze vrijwilligers bezorgen in Beverwijk, Velsen-Noord, Wijk aan Zee, Heemskerk, Uitgeest, Castricum, Akersloot, Limmen, Heiloo, Haarlem en omgeving: Bennebroek Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Heemstede en Zandvoort.

 

Interesse? Vraag het proefpakket aan.

 

Ook interessant voor u

 

 

Wij kunnen u wel vertellen hoe lekker en gezond onze maaltijden zijn, maar dat kunt u beter zelf ervaren! Dit kan nu heel voordelig met een proefpakket: 4 verschillende maaltijden met 25% korting. Er zijn vier soorten waar u uit kunt kiezen:

 

1) koelvers,

2) koelvers zoutarm,

3) koelvers vegetarisch en

4) diepvries maaltijden

 

Interesse in het proefpakket?

Stuur onze ViVa! Ledenservice een e-mail met daarin uw naam, adres en woonplaats en telefoonnummer, dan nemen zij contact met u op. U kunt uiteraard ook even bellen naar: 088 - 995 88 22 en vragen naar de voorwaarden. Wij informeren u graag!

 

U kunt het proefpakket slechts eenmaal uitproberen. Hieronder ziet u waar de diverse proefpakketten uit bestaan:

 

 

 

Bent u lid van onze ViVa! Ledenservice , dan krijgt u op vertoon van uw ledenpas korting op onze maaltijden. 

 

Koelversmaaltijden (min. afname 3 maaltijden)

Prijs geen lid

      Prijs lid

Koelversmaaltijden alles behalve gluten- en lactosevrij

7,45

7,05

Maaltijden gluten- en lactosevrij

8,60

8,20

Extra jus per portie

1,10

1,10

Maaltijdboxen 5 maaltijden

37,00

35,00

Soepen, bij- en nagerechten (te bestellen bij koelversmaaltijden, als men diepvriesmaaltijden afneemt kan dit bij de boodschappen besteld worden)

 

 

Soepen alles behalve gluten- en lactosevrij

1,10

1,10

Soepen   gluten- en lactosevrij

1,85

1,85

Bijgerechten (rauwkost, fruit en appelmoes)

0,80

0,80

Nagerecht: yoghurt

1,00

1,00

Alpro nagerechten verpakt per 4 stuks

2,09

2,09

Diepvriesmaaltijden (min. afname 3 maaltijden)

6,25

5,90

Boodschappenservice is mogelijk in combinatie met maaltijden

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

 

 

 

Proefpakket (4 maaltijden - korting 25%/1 gratis maaltijd)

 

 

Koelversmaaltijden

22,35

22,35

Diepvriesmaaltijden

18,75

18,75

 

 

Bent u nog geen lid van onze ledenservice? Lees hier alle informatie over het lidmaatschap.

 

Afhankelijk van het inkomen kan er een vermindering van de kosten op uw koelvers- en/of diepvriesmaaltijd plaatsvinden. Voor meer informatie hierover kunt u altijd uw eigen gemeente bellen.

 

Voor meer informatie of aanmelding voor de maaltijdservice van ViVa! Zorggroep, kunt u bellen met ViVa! Ledenservice 088 - 995 88 22. 

Wilt u alle informatie over de mogelijkheden van ViVa! Maaltijden- & Bodschappenservice nog eens nalezen? Hieronder kunt u de folder downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- +