Bezoek een optreden

Zondagmiddagoptredens van start in Boogaert

Wijk- en dorpsbewoners zijn uitgenodigd

 

Woonzorgcentrum De Boogaert van ViVa! Zorggroep organiseert mooie zondagen voor senioren in Castricum! Op elke eerste zondag van de maand vindt een optreden plaats waarvoor de inwoners van Castricum van harte worden uitgenodigd.

 

Het volgende optreden in het sfeervolle restaurant van De Boogaert is op 7 januari 2018 van 14.30 tot 16.00 uur. 

 

De bewoners van de Boogaert hebben vrij entree. Bezoekers van buitenaf betalen € 3,- Koffie en thee zijn inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

 

 

We gaan het nieuwe jaar goed van start met een kleine Castricumse middag verzorgd door Dick Groot met medewerking van Joke en Cleem Kos en de muzikanten Jan   v. d. Schaaf piano en Henk Kressens accordeon.

Zij presenteren een programma met de titel  ,,Oud en nieuw van alles wat”  Met een liedje en een praatje en verhalen. Een middagje zorgeloos genieten met veel humor en gezang.

 

7 januari 2018  14.30 – 16.00 uur in

Restaurant De Boogaert

 

Vrij entree voor bewoners van de Boogaert.

Bezoekers van buitenaf betalen € 3,-

Koffie en thee zijn inbegrepen.

 

De optredens worden geprogrammeerd met hulp van het project ‘Adopteer een Zondagmiddag Optreden’ naar een idee van Welzijn Castricum. Artiesten en performers kunnen zich aanmelden om belangeloos een optreden in De Boogaert te boeken.

 

 

Wat kan men verwachten aan overige optredens?

Elke eerste zondag van de maand zal een Zondagmiddagoptreden gaan plaatsvinden in het sfeervolle restaurant van De Boogaert. Wijk- en dorpsbewoners worden ook uitgenodigd gezellig langs te komen. Het tijdstip op de zondagmiddagen zal zijn van 14.30 tot 16.00 uur. De entreeprijs is € 3,- per persoon.

Op het programma staan muzikale optredens als bijvoorbeeld: zang, koren, instrumentaal of cabaret. Maar ook boeiende presentaties over Castricum, de regio of nog verder weg staan op de planning.

 

Voor meer informatie: Uitbureau De Boogaert, telefoonnummer 088 995 7550. Het mailadres is  uitbureaudeboogaert@vivazorggroep.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.