Artsen en Specialisten Ouderengeneeskunde

Harriet Zuiderduin

"Als SOG'er maak je deel uit van een groot expert team, waarbij

de samenwerking met de andere disciplines goed loopt."

 

Sinds ik hier anderhalf jaar geleden ben komen werken, is de tijd voorbij gevlogen.

Er is veel te doen en te beleven op de verschillende locaties waar alle mogelijke zorgvormen aanwezig zijn. Als SOG'er maak je deel uit van een groot expert team, waarbij de samenwerking met de andere disciplines goed loopt. Door de informele sfeer is het makkelijk om persoonlijk te overleggen met extra korte lijntjes door Ysis (EPD). Fijn is dat mijn directe collega’s collegiaal zijn en nooit te beroerd om een dienst te ruilen of op te vangen. Er wordt op de grotere locaties gezamenlijk geluncht met alle disciplines! En vergeet niet het kerstontbijt…..

 

 

Letty Oudewortel

"Wat mijn werk bij ViVa! Zorggroep zo aantrekkelijk maakt,

is de diversiteit aan specialistische zorg."

 

 

Wat mijn werk bij ViVa! Zorggroep zo aantrekkelijk maakt, is de diversiteit aan specialistische zorg.

Binnen onze grote vakgroep liggen de intramurale accenten op geriatrische revalidatie, chronische psychiatrische zorg, NAH, probleemgedrag bij dementie, Korsakow en KDO. Extra-muraal zijn dat een aantal kleinschalige woonprojecten, groeiende verpleeghuiszorg in verzorgingshuizen en eerste lijn consulten in samenwerking met de huisarts. Samenwerking met de ketenpartners zoals Heliomare revalidatie zorg, RKZ en GGZ Dijk en Duin biedt veel mogelijkheden en kansen voor doorontwikkeling. Ik ben ook werkzaam op de opname afdeling psychogeriatrie van GGZ Dijk en Duin, een afdeling met de ambitie tot TOP-GGZ. Dus naast het bieden van hoog kwalitatieve zorg op landelijk niveau, wordt er ook wetenschappelijk onderzoek verricht. Dit biedt mij de unieke kans om in samenwerking met het VUmc en GGZ Dijk en Duin een promotieonderzoek te doen naar delier bij dementie.

 

 

Linette Bruin - Huisman

 "Het team bestaat uit een zeer gevarieerde en leuke groep mensen,

die op een warme en prettige manier met elkaar omgaat."

 

Ik werk nu sinds ongeveer drie maanden als basisarts bij ViVa!. Vanaf mijn eerste dag heb ik mij binnen het artsenteam erg welkom gevoeld. Het team bestaat uit een zeer gevarieerde en leuke groep mensen, die op een warme en prettige manier met elkaar omgaat. In vergelijking met mijn eerdere stage- en werkplekken merk ik dat bij ViVa! de samenwerking met paramedici prettiger en veel laagdrempeliger verloopt. Iedereen straalt uit onderdeel te zijn van één en hetzelfde behandelteam en niet van een losse discipline. Dit maakt het werken leuker, gezelliger en het komt bovendien de patiëntenzorg ten goede.

 

 

 

Margo Wielinga -Bom

"Je krijgt kansen om je te ontwikkelen en we hebben een

team van betrouwbare en gedreven collega’s."

 

 

Werken bij ViVa! Zorggroep is al 8 jaar leuk door een gevarieerd takenpakket met detachering naar de GGZ voor de ambulante PG zorg, opleiding van aiossen, enz. Je krijgt kansen om je te ontwikkelen en we hebben een team van betrouwbare en gedreven collega’s.

 

Een dag meelopen? Je bent van harte welkom! 

Bel Teije Hooghiemstra, Mary Borgman, Letty Oudewortel of Harriët Zuiderduin: 088 - 995 74 24.

Klik hier om naar de vacature te gaan

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.