Bergen-Saenehof aanleunwoningen

De aanleunwoningen “Saenehof” in Bergen liggen naast zorgcentrum De Marke. Het fraaie complex “Saenehof” met gezellige straatjes, binnenplein, loopbruggen en centrale lift telt 78 woningen. Het gezellige centrum van Bergen ligt op ongeveer 1 kilometer afstand. Voor een enkele boodschap kunt u ook terecht in het winkeltje van De Marke.

Het complex bestaat uit 78 woningen: de benedenwoningen beschikken over de gehele breedte van de woning over een terras,  terwijl de bovenwoningen een balkon hebben. Persoonlijke verzorging en lichte verpleging kan geboden worden vanuit De Marke. 

 

Auto en fiets:

Het complex beschikt over voldoende algemene parkeerplaatsen. Heeft u een fiets, dan kunt u deze stallen in de algemene fietsenstalling.

 

Faciliteiten:

 

-  Brasserie

De Marke heeft een gezellige brasserie die is geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur, op donderdag tot 21.00 uur. Het restaurant is geopend voor bewoners van De Marke, Saenehof en gasten. Wij serveren vanaf 8.30 uur een ontbijtbuffet waarbij u een ruime keuze uit verschillende broodsoorten en beleg heeft. De warme maaltijd wordt geserveerd tussen 12.30 uur en 14.00 uur. Vanaf 17.00 uur bent u welkom bij het avond brood buffet met een kopje soep  of warme snack. Bewoners van de Saenehof zijn van harte welkom voor een kopje koffie of om het diner te nuttigen met medebewoners. Op donderdagavond serveren wij een themamenu.

 

-  Maaltijdservice

De Marke biedt u ook het gemak van de maaltijd aan huis. Mocht u geen zin hebben of wellicht niet in de gelegenheid zijn om zelf te koken. Wij leveren de maaltijd desgewenst warm of gekoeld zeven dagen per week. Meer informatie kunt u krijgen bij de receptie van De Marke.   

 

-  Feesten en partijen

Mocht u een feestelijke aangelegenheid hebben dan bent u bij De Marke aan het juiste adres. Van koffie met gebak tot een aangeklede borrel of van diner tot buffet. De Marke biedt u alle mogelijkheden om deze dag tot een succes te maken.

 

Wanneer komt u in aanmerking

U komt voor een aanleunwoning in Saenehof in aanmerking als de hoofdhuurder 65+ is. Afhankelijk van uw inkomen komt u eventueel in aanmerking voor huurtoeslag. U heeft geen zorgindicatie nodig, maar mensen met een zorgindicatie hebben wel voorrang.

 

Aanmelden

U dient zich - kosteloos -  in te schrijven bij afdeling wonen van ViVa! Zorggroep. Dit kan telefonisch. Ook voor meer informatie en voorwaarden kunt u met hen contact opnemen via telefoon 088 – 995 8000 (vraag naar afdeling wonen) of mail naar wonen@vivazorggroep.nl

 


Aanleunwoningen
Saenehof 1 

1862 JA Bergen

 


T: 088 - 995 88 00
E: MARreceptie@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

- +