Beverwijk-Bree-/Peper

BreePeper is een kleinschalige prachtige woonvoorziening in het hartje centrum van Beverwijk, waar verpleeghuiszorg gegeven wordt. De winkels in de Breestraat zijn op loopafstand, evenals het winkelcentrum 'Beverhof'. Op 250 meter afstand is een bushalte en het dichtstbijzijnde NS-station is Beverwijk.

 

BreePeper heeft drie groepswoningen voor psychogeriatrie. Iedere groepswoning heeft 6 bewoners met een eigen kamer en een gezamenlijke huiskamer. Deze kleinschalige woonvorm biedt een omgeving die vertrouwd is en aansluit bij de belevingswereld van de bewoners. Voor de eigen kamer kan eigen meubilair meegenomen worden. Op verschillende afdelingen zijn vogeltjes of vissen aanwezig. Ook heeft BreePeper een mooie binnentuin. Bezoekers mogen hun huisdieren meenemen, mits aangelijnd.

 

Zo gewoon mogelijk is het credo. Bewoners voeren met elkaar een huishouden en het welzijn wordt dan ook in belangrijke mate bepaald door de gewone dagelijkse huishoudelijke bezigheden, zoals opstaan, ontbijten, tafel afruimen, afwassen, koffie drinken en het middag- en avondeten voorbereiden. De familie of mantelzorgers zijn nauw betrokken bij de zorg.

 Breestraat 154-156a 

1941 EM Beverwijk

T: 088- 995 78 50

1e etage: huisje GROEN > 088 - 995 83 51

2e etage huisje ROOD  > 088 - 995 83 52

3e etage huisje ORANJE > 088 - 995 83 53


E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in Breepeper nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden. Deze brochure is met name geschreven voor bewoners met een Wlz-indicatie. 

 

 

 

- +