Beverwijk-Huis ter Wijck

Huis ter Wijck is centraal gelegen op de grens van Beverwijk en Heemskerk, op loopafstand van winkelcentrum de Wijkerbaan. Op 100 meter afstand vindt u een bushalte en het dichtstbijzijnde NS-station is Beverwijk. In Huis ter Wijck wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg geboden.

Huis ter Wijck heeft een bescheiden restaurant waar u terecht kunt voor een kop koffie, een broodje of een warme maaltijd. Ook voor het vieren van een verjaardag of een ander samenzijn, kunnen wij u mogelijk van dienst zijn. Neem altijd even contact met ons op over de mogelijkheden of voor het maken van een reservering.  U kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 995 70 00. U bent van harte welkom!

 

Huis ter Wijck biedt een scala aan recreatieve en sociaal culturele activiteiten: biljarten, bloemschikken, bakken, gymnastiek, handwerken, kienen, klaverjassen en sjoelen. In de beweegtuin kunt u aan uw conditie werken. Een kippenhok zorgt voor een vrolijke afwisseling. Een kapsalon is aanwezig, evenals een klein winkeltje voor de alledaagse boodschappen. En als u van lezen houdt, biedt de bibliotheek een diversiteit aan boeken.

 

Huis ter Wijck biedt aan 159 bewoners ruime appartementen, bestaande uit een woonkamer, een slaapkamer, een keukentje

en een badkamer. De appartementen op de 5e etage zijn anders ingedeeld en hebben geen aparte slaapkamer.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Kleine huisdieren, zoals een vogeltje of een vis, kunt u uiteraard wel houden. Natuurlijk kunt u uw eigen meubilair meenemen. Ook is er een aantal driekamerappartementen beschikbaar voor echtparen.

 

 Plesmanweg 1 

1945 WK Beverwijk

T: 088 - 995 70 00
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in Huis ter Wijck nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden. 

 

 

 

- +