Beverwijk-Lommerlust

De naam Lommerlust is een historische naam. In de 18e eeuw stond hier een buitenplaats 'Lommerlust', waar vanaf 1782 de schrijfsters Aagje Deken en Betje Wolff woonden en werkten. Het tuinhuisje van beide dames bevindt zich op het terrein en is te bezichtigen. In woonzorgcentrum Lommerlust wordt verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg gegeven. Lommerlust ligt in het centrum van Beverwijk, vlakbij de winkels aan de Breestraat en de Beverhof. Dit winkelhart van Beverwijk bevindt zich op slechts 250 meter lopen. Op 250 meter afstand vindt u ook een bushalte en het dichtstbijzijnde NS-station is Beverwijk.

De recreatiezaal is de centrale ontmoetingsplek in Lommerlust. Hier kunt u terecht voor een kop koffie, een broodje of een warme maaltijd. Ook voor het vieren van een verjaardag of een ander samenzijn, kunnen wij u mogelijk van dienst zijn. Neem altijd even contact met ons op over de mogelijkheden of voor het maken van een reservering.  U kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 995 71 20. U bent van harte welkom!

 

In Lommerlust worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd zoals biljarten, bloemschikken, schilderen, luisteren naar klassieke muziek, gymnastiek , handwerken, kienen, klaverjassen en sjoelen. Rondom Lommerlust ligt een groot aantal woningen 'De Raep'. Bewoners van deze woningen, maar ook bewoners uit de wijk, kunnen deelnemen aan maaltijden, activiteiten en diensten in Lommerlust.

 

Lommerlust heeft 104 appartementen, die bestaan uit een woon-/slaapkamer, een keukentje en een badkamer. De appartementen op de begane grond zijn anders ingedeeld en hebben geen aparte slaapkamer. De appartementen zijn  beschikbaar voor mensen met een indicatie voor langdurige zorg. 

 

Lommerlust

Peperstraat 17

1941 GA  Beverwijk

 

T: 088 - 995 71 20

E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

Brochure

Wilt u de informatie over wonen in Lommerlust nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden. 

 

 

 

- +