Castricum-de Boogaert

De Boogaert is fraai gelegen, in een groene omgeving en aan een vijver. In de Boogaert wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg geboden. De Boogaert is goed te bereiken met het openbaar vervoer: er is een bushalte op 200 meter afstand en het dichtstbijzijnde NS-station is Castricum. De Pancratiuskerk bevindt zich vlakbij De Boogaert en het winkelcentrum ligt op loopafstand.

De Boogaert is een modern, geheel nieuw centrum, dat van alle gemakken voorzien is en weer jaren een comfortabel huis vormt voor ouderen die verzorging of verpleging nodig hebben. In totaal biedt De Boogaert plaats aan 79 bewoners. De appartementen zijn verschillend, maar bestaan alle uit een woonkamer, slaapkamer, keuken en een badkamer. Deze appartementen zijn zowel beschikbaar voor mensen met een indicatie als voor mensen die een appartement willen huren. U kunt uiteraard uw eigen meubilair meenemen. Ook uw huisdier mag mee, mits u dit zelf of door uw familie wordt verzorgd.


In De Boogaert is het restaurant de centrale ontmoetingsplek. Het restaurant is elke dag geopend. Vele activiteiten worden er georganiseerd zoals klaverjassen, meer bewegen voor ouderen, zingen, kienen en handwerken. Verder is er een winkel en een kapsalon en kan men rekenen op de zorg van pedicure, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en diëtiste. Ouderen uit de wijk kunnen ook deelnemen aan activiteiten en evenementen. En … genieten van het aanbod in het restaurant.

 

In het Ontmoetingscentrum ontmoeten mensen met geheugenproblemen elkaar. Zij praten, drinken koffie, eten en doen leuke dingen. Ook hun mantelzorgers zijn welkom in het Ontmoetingscentrum voor ondersteuning en begeleiding. Het Ontmoetingscentrum is open van maandag tot en met vrijdag, tussen 10.00 en 16.00 uur. Bezoekers kunnen een of meerdere keren per week terecht.

 De Boogaert 37

1901 GP Castricum

T: 088 - 995 75 50
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in de Boogaert nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden.   

 

 

- +