Heemskerk-Heemswijk

Heemswijk is een mooi, ruim woonzorgcentrum in Heemskerk, waar verpleeghuiszorg wordt gegeven. Het gebouw ligt in een prettige woonwijk en er is een bushalte voor de deur. Het winkelcentrum is op circa 2 kilometer afstand.

 

                                                                                                                  

Heemswijk heeft plaats voor 102 psychogeriatrische bewoners die wonen in eenpersoons slaapkamers. U kunt een aantal kleine meubels meenemen naar Heemswijk, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Naast uw slaapkamer kunt u als bewoner één van de huiskamers gebruiken.

 

Naast de verpleegafdelingen bevinden zich in het gebouw ook een centrale hal met een receptie en een zitje, een grote zaal voor bijeenkomsten en theater, een bezinningsruimte, een kapsalon en een winkeltje. Tevens zijn er behandelruimtes voor fysiotherapie en ergotherapie, een activiteitenruimte en een snoezelruimte. Er is ook een kinderboerderij. Heemswijk is een gesloten PG-locatie.

 

Als u samen met uw vader, moeder of familielid ergens even gezellig wilt zitten, beschikt Heemswijk over een gezamenlijke ruimte waar u altijd wat kunt drinken. Op verzoek is het mogelijk om tegen een schappelijke prijs mee te eten, maar daarvoor vragen we u wel even contact op te nemen met de locatie. Dat kan telefonisch op 088 - 995 73 00, maar bij voorkeur stemt u het even persoonlijk af met een van onze collega’s. U bent altijd welkom!

 

Op Heemswijk is ook het Uitbureau 'ViVa La Vie' gevestigd. Dit Uitbureau verleent diverse diensten zoals het organiseren van de diverse verenigingen, uitjes en workshops.

 Heemswijk 1 

1964 RM Heemskerk

T: 088 - 995 73 00
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in verpleeghuis Heemswijk nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden.

 

 

 

 

- +