Heemskerk-Waterrijck

Dit kleinschalige woonzorgcentrum is gesitueerd in een schitterende, parkachtige omgeving. Niet minder dan zestig procent van het gebied bestaat uit water en groen! De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen aan de Beneluxlaan, het NS station Heemskerk ligt op loopafstand. In het naastgelegen winkelcentrum kunt u de dagelijkse benodigdheden halen.

In Waterrijck wonen 32 psychogeriatrische bewoners en 10 somatische bewoners. De woonvorm is er één waar kleinschaligheid, zelfstandigheid en een beschermde en veilige woonomgeving hoog in het vaandel staan. Vanuit het wijkcentrum, naast de woonzorgvoorziening, worden zorg- en welzijnsdiensten aangeboden. Onder hetzelfde dak zijn er ook een wijkpost van ViVa! Zorggroep, het ontmoetingscentrum, apotheek, fysiotherapie en huisarts, aanleunwoningen en koopappartementen voor ouderen. In de brasserie kunt u terecht voor kop koffie, taart, een warme maaltijd rond het middaguur.

 

Tevens wordt er samengewerkt met het SIG, deze organisatie begeleid verstandelijk gehandicapten in hun dagactiviteit. De cliënten van het SIG werken in het restaurant en verrichten hand en spandiensten in Waterrijck en zijn omgeving. Deze cliënten worden begeleid door een coach van het SIG.

 

In het ontmoetingscentrum  kunnen mensen met dementie én mantelzorgers één tot vier dagen in de week terecht voor contact met lotgenoten, voor begeleiding bij het omgaan met de gevolgen van dementie en activiteiten. Waterrijck is 4 dagen per week geopend van 10.00 - 16.00 uur.

 Lessestraat 8 

1966 SG Heemskerk

T: 088 - 995 78 60
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in verpleeghuis Waterrijck nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden.

 

 

 

- +