Heemskerk-Waterrijck

Dit kleinschalige woonzorgcentrum is gesitueerd in een schitterende, parkachtige omgeving. Niet minder dan zestig procent van het gebied bestaat uit water en groen! De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen aan de Beneluxlaan, het NS station Heemskerk ligt op loopafstand. In het naastgelegen winkelcentrum kunt u de dagelijkse benodigdheden halen.

In Waterrijck wonen 32 psychogeriatrische bewoners en 10 somatische bewoners. De woonvorm is er één waar kleinschaligheid, zelfstandigheid en een beschermde en veilige woonomgeving hoog in het vaandel staan. Vanuit het wijkcentrum, naast de woonzorgvoorziening, worden zorg- en welzijnsdiensten aangeboden. Onder hetzelfde dak zijn er ook een wijkpost van ViVa! Zorggroep, het ontmoetingscentrum, apotheek, fysiotherapie en huisarts, aanleunwoningen en koopappartementen voor ouderen.

 

Waterrijck heeft een bescheiden restaurant waar u terecht kunt voor een kop koffie, een broodje of een warme maaltijd. Ook voor het vieren van een verjaardag of een ander samenzijn, kunnen wij u mogelijk van dienst zijn. Neem altijd even contact met ons op over de mogelijkheden of voor het maken van een reservering.  U kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 995 78 60. U bent van harte welkom!

 

Bij ViVa! Dagbeweging in Waterrijck kunnen mensen met dementie én mantelzorgers één tot vijf dagen in de week terecht voor contact met lotgenoten, voor begeleiding bij het omgaan met de gevolgen van dementie en activiteiten. Waterrijck is 5 dagen per week geopend van 10.00 - 15.30 uur.

 

ViVa! Dagbeweging staat voor ontmoeten en verbinden. Dagbeweging bij ViVa! Zorggroep is een vernieuwde vorm van dagbesteding waarbij we ons focussen op de cliënt van nu en die van de toekomst. Tijdens onze dagen kiezen we voor verschillende vormen van beweging. Want bewegen laat het lichaam werken, geeft de hersenen lucht en zorgt voor creativiteit.

 Lessestraat 8 

1966 SG Heemskerk

T: 088 - 995 78 60
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in verpleeghuis Waterrijck nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden.

 

 

 

- +