Heemskerk-Westerheem

Woonzorgcentrum Westerheem is gelegen in een mooi park, voorzien van wandelpaden, bankjes en visvijver met fontein. Het centrum van Heemskerk ligt op 500 meter. Op 100 meter afstand vindt u een bushalte en het dichtstbijzijnde NS-station is Heemskerk.

Westerheem is een nieuw, modern woonzorgcentrum, met 120 mooie appartementen, brede gangen en zachte kleuren. Een sfeervol restaurant waar u zowel ‘s middags als ’s avonds met uw eventuele gasten warm kunt eten. In Westerheem kunt u meedoen aan uiteenlopende activiteiten zoals biljarten, handwerken, kienen, film, soosmiddagen, koersballen en koorzang. Verder is er onder andere een kapsalon, een winkel en een bibliotheek aanwezig.

 

De appartementen bestaan uit een woonkamer met een keuken, een slaapkamer, een berging en een badkamer. Deze appartementen zijn beschikbaar voor mensen met een indicatie voor langdurige zorg. Huisdieren zijn welkom. Uzelf of uw familie moet deze wel verzorgen.

 

In Westerheem wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg geboden. Er zijn achttien éénkamer appartementen voor mensen met psychogeriatrische problematiek op de open PG-afdeling op de begane grond. Op de PG-afdeling is een gezamenlijke huiskamer.


Rondom Westerheem bevinden zich 230 zelfstandige appartementen met zorg. Veel van deze bewoners maken gebruik van de voorzieningen van Westerheem.

 

 Westerheem 90 

1964 EJ Heemskerk

T: 088 - 995 72 50
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in Westerheem nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden. 

 

 

 

- +