Heerhugowaard-Forum II

In het stationsgebied van Heerhugowaard, bevindt zich Forum II, een woonvoorziening voor mensen met een chronische lichamelijke ziekte. In Forum II wordt verpleeghuiszorg gegeven. Forum ll is goed toegankelijk en ligt naast het station van Heerhugowaard. Er is een bushalte op 250 meter van de hoofdingang.

Forum II beschikt over 34 appartementen verdeeld over 2 etages. Elk appartement heeft een woon/slaapkamer, een keukentje en een badkamer met douche en zonodig een douchestoel, toilet (en beugels) en een onderrijdbare wastafel.

 

Op elke etage zijn twee algemene huiskamers met balkon waar cliënten in kleiner verband gezamenlijk de dag door kunnen brengen, als zij dit wensen.

 

Er wordt veel gedaan om het leefklimaat zo prettig mogelijk te maken. Het accent ligt op kleinschaligheid, huiselijkheid en herkenbaarheid. Dit gebeurt onder meer door het organiseren van allerlei activiteiten, de stijlvolle aankleding van de ruimten en een goede verzorging en verpleging. Maar voorop staat een respectvolle bejegening. Wij gaan ervan uit dat u en onze medewerkers zich samen in zullen spannen voor een prettige sfeer om in te wonen en te werken!

 

Als u samen met uw vader, moeder of familielid ergens even gezellig wilt zitten, beschikt Forum over een gezamenlijke ruimte waar u altijd wat kunt drinken. Op verzoek is het mogelijk om tegen een schappelijke prijs mee te eten, maar daarvoor vragen we u wel even contact op te nemen met de locatie. Dat kan telefonisch op 088 - 995 84 75, maar bij voorkeur stemt u het even persoonlijk af met een van onze collega’s. U bent altijd welkom!Stationsplein 39 

1703 WD Heerhugowaard

T: 088 - 995 84 75
E: info@vivazorggroep.nl

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 
 

 

 

Heerhugowaard - Forum II

Wilt u de informatie over wonen in Forum II nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden. Deze brochure is met name geschreven voor bewoners met een Wlz-indicatie. 

 

 

 

- +