Heiloo-De Loet

Wooncomplex De Loet is één van de nieuwste vestigingen van ViVa! Zorggroep. Een prettige en veilige woonomgeving. Er zijn 100 appartementen waar mensen zelfstandig beschut kunnen wonen, in een omgeving waar zij gebruik kunnen maken van de zorg en dienstverlening die in het nieuwbouwcomplex worden aangeboden. In De Loet kunt u terecht met een zorgindicatie en er zijn particuliere woningen te huur.  


Naast de bewoners van het woonzorgcentrum kunnen ook de omwonenden gebruik maken van het prachtige restaurant / plaza met vrij uitzicht over de vijver.

 

De 100 ruime appartementen bestaan uit twee of drie kamers en een aparte douche/wc. Deze appartementen zijn zowel beschikbaar voor mensen met een indicatie als voor mensen die een appartement willen huren. 

 

De Loet heeft een sfeervol restaurant waar u van harte welkom bent voor koffie, een lunch, een dagschotel of een diner. Maar ook voor een vergadering, een verjaardag of een ander samenzijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij raden u aan van te voren altijd even contact met ons op te nemen voor het doorspreken van uw wensen of voor het maken van een reservering. U kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 995 77 25.

 

Daarnaast worden er regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd zoals handwerken, zitdansen, creatieve- en muziekactiviteiten, kienen en film kijken. In de winkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Verder is er een kapsalon en een pedicure.

 

In zowel onze locatie De Loet als Overkerck in Heiloo kunnen ook mensen met somatische beperkingen ZZP 6 en bijkomende psycho geriatrische (PG) klachten terecht. Dit in tegenstelling tot veel andere woonzorglocaties.

 

 De Loet 1 

1851 CR  Heiloo

T: 088 - 995 77 25
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

  

Wilt u de informatie over woonzorgcentrum De Loet nog eens nalezen, dan kunt u onderstaande brochure 'Woonzorgcentrum De Loet' downloaden. Deze brochure is met name geschreven voor bewoners met een Wlz-indicatie. 

 

 

 

 

 

 

- +