Heiloo-Overkerck

Hoogste punt Overkerck bereikt!

 

Op vrijdag 12 mei is het hoogste punt van de nieuwbouw van Overkerck van ViVa! Zorggroep in Heiloo bereikt. Nadat het bouwpersoneel onder het genot van verse haring was toegesproken door de heer L. van Ruth, raad van bestuur van ViVa! Zorggroep, werd traditiegetrouw de envelop met inhoud aan het bouwpersoneel overhandigd.

 

Woonzorgcentrum Overkerck is gesloopt om plaats te maken voor een volledig nieuw woonzorgcentrum dat naar verwachting vanaf half september 2017 weer in gebruik wordt genomen. In de nieuwbouw worden 68 volwaardige 2-kamerappartementen gerealiseerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de hogere zorgvraag door alle appartementen bed toe- en doorgankelijk te maken, drempelvrij en voorzien van alarmering. Alle huidige bewoners, die momenteel gehuisvest zijn in het tijdelijk onderkomen in Varnebroek, keren straks weer terug naar het nieuwe Overkerck.

 

Er zijn nog een beperkt aantal appartementen beschikbaar voor nieuwe bewoners, die beschikken over een Wlz-indicatie. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met afdeling Zorgbemiddeling: 088 - 995 86 40.

 

De nieuwbouw wordt op dezelfde locatie gerealiseerd en komt wederom te liggen tussen het station en de Rooms-katholieke St. Willibrorduskerk. Het winkelcentrum van Heiloo is op loopafstand. De bushalte ligt op 10 meter afstand en het dichtstbijzijnde NS-station is Heiloo. In Overkerck wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg gegeven.

 

Locatie Overkerck is tijdelijk gehuisvest op een andere locatie in Heiloo i.v.m. nieuwbouw:

De Omloop 22C 

1852 RJ Heiloo

T: 088 - 995 76 75
E: info@vivazorggroep.nl

 

 
 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.