Heiloo-Overkerck

Overkerck is een van de nieuwste woonzorgcentra van ViVa! Zorggroep. Het woord ‘Overkerck’ betekent tegenover de Rooms-Katholieke kerk. Overkerck is van oudsher een rooms-katholiek huis. Tegenwoordig zijn mensen van alle gezindten van harte welkom. Het oorspronkelijke gebouw, met ruimte voor 70 cliënten, dateert van 1962. In 1988 heeft er nieuwbouw plaatsgevonden, maar tijden en wooneisen veranderen. Daarom is in 2017 op vrijwel dezelfde locatie een nieuw woonzorgcentrum gebouwd, met daarin 66 zorgappartementen, die helemaal voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd.

 

Overkerck is gericht op zelfstandig wonen voor ouderen met allerlei voorzieningen en diensten op maat. Alle appartementen bestaan uit een woonkamer, een slaapkamer en een aparte douche en toilet. Uiteraard kunt u uw eigen meubilair meenemen. Er is een groot gezellig restaurant waar u en uw familie en vrienden goed en gezond kunnen eten. Ook biedt Overkerck een uitgebreid programma aan activiteiten zowel voor de bewoners van Overkerck als de bewoners in de wijk.

 

 

De nieuwe locatie ligt tussen het station en de Rooms-katholieke St. Willibrorduskerk. Het winkelcentrum van Heiloo is op loopafstand. De bushalte ligt op 10 meter afstand en het dichtstbijzijnde NS-station is Heiloo. In Overkerck wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg gegeven.

 

Het Grand Café is de centrale ontmoetingsplek. Hier kunt u terecht voor een kop koffie, een broodje of een warme maaltijd. Ook voor het vieren van een verjaardag of een ander samenzijn, kunnen wij u mogelijk van dienst zijn. Neem altijd even contact met ons op over de mogelijkheden of voor het maken van een reservering.  U kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 995 76 75. U bent van harte welkom!

 

Uiteenlopende activiteiten worden georganiseerd zoals handwerken, zitdansen, creatieve activiteiten en muziekactiviteiten, kienen en film kijken. 


De 66 appartementen bestaan uit een woonkamer, keuken, slaapkamer en een aparte douche/wc. Deze appartementen zijn zowel beschikbaar voor mensen met een indicatie als voor mensen die een appartement willen huren. Huisdieren zijn welkom, u zult hiervoor wel zelf, of uw familie, moeten zorgen.

 

In zowel onze locatie De Loet als Overkerck in Heiloo kunnen ook mensen met somatische beperkingen ZZP 6 en bijkomende psycho geriatrische (PG) klachten terecht. Dit in tegenstelling tot veel andere woonzorglocaties.

 Stationsweg 92 

1852 LN Heiloo

T: 088 - 995 76 75
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in Overkerck nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure 'Woonzorgcentrum Overkerck' downloaden.

 

 

De verhuurbrochure, met daarin alle soorten appartementen en de afmetingen, kunt u hier downloaden:

 

 

 

- +