Limmen-de Cameren

De Cameren is landelijk gelegen in het dorp Limmen, waar u verzorging en verpleging kunt krijgen. Op 200 meter van de winkels in Limmen en op 500 meter van de hoofdingang ligt een bushalte. De dichtstbijzijnde NS-stations zijn Castricum en Heiloo.

De Cameren is voorzien van alle moderne gemakken en faciliteiten. Het restaurant is een centrale ontmoetingsplek waar u de hele dag terecht kunt. U kunt aan uiteenlopende activiteiten meedoen.

 

Verder is er onder andere een winkel, kapsalon, bibliotheek met leestafel, een computerhoek en een snoezelbadkamer aanwezig. In De Cameren wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg gegeven. De 55 appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen en bestaan uit een woonkamer, een slaapkamer, een keuken en een badkamer. Deze appartementen zijn zowel beschikbaar voor mensen met een indicatie als voor mensen die een appartement willen huren. Alle appartementen zijn geschikt voor bewoning door een of twee personen. U kunt uiteraard uw eigen meubilair meenemen. Huisdieren zijn welkom, mits u of uw familie deze verzorgt.

 

Daarnaast is er een gesloten PG afdeling voor 17 bewoners.

 Lage Weide 3 

1906 XA Limmen

T: 088 - 995 76 50
E: info@vivazorggroep.nl

 

 

Klik hier voor de routebeschrijving en OV-informatie via Google maps

 

 

 

 

 

Wilt u de informatie over wonen in De Cameren nog eens nalezen? Hieronder kunt u de informatiebrochure downloaden. 

 

 

 

 

 

- +