Adopteer een optreden

Adopteer zondagmiddagoptreden of presentatie!

 

Wie zijn/haar talent in wil zetten voor een mooi en bevlogen doel is van harte uitgenodigd een zondagmiddagoptreden of presentatie te adopteren dat in de smaak zal vallen bij senioren uit Castricum. Dorps- en wijkbewoners die wat moeilijker uit de voeten kunnen en vermaak dichtbij willen zoeken kunnen een bruisende zondagmiddag zeer waarderen!

 

De optredens/presentaties vinden elke eerste zondag van de maand plaats in het nieuwe en smaakvolle restaurant van De Boogaert, waar dorpsbewoners ook graag aanschuiven. Het tijdstip op zondagmiddagen zal zijn van 14.30 tot 16.00 uur (inclusief een pauze).

 

Welke optredens of presentaties

 

Gedacht wordt aan muzikale optredens als bijvoorbeeld: zang, koren, instrumentaal of cabaret. Een boeiende presentatie over Castricum, de regio of nog verder weg: bijvoorbeeld over natuur of geschiedenis, wordt ook op prijs gesteld.

 

Belangstelling?

Meld je aan via het inschrijfformulier, kies een datum en geef een omschrijving van het optreden of de presentatie. Dan nemen wij graag contact op. Wie eerst informatie wil ontvangen of zich telefonisch wil aanmelden kan bellen met Sabine Charles van Uitbureau De Boogaert, telefoonnummer 088 995 7550. Het mailadres is  uitbureaudeboogaert@vivazorggroep.nl.

Eerste contactpersoon

Naam*
Adres*
Telefoon*
Best bereikbaar op dagen/tijden*

Tweede contactpersoon

Naam
Adres
Telefoon
Best bereikbaar op dagen/tijden

Informatie optreden/ presentatie

Titel optreden/presentatie*
Omschrijving optreden/presentatie*
Solistisch optreden of met een groep?*
Hoeveel personen?*
Naam/ namen van pers(o)on(en) en/of van de groep*
Naam regisseur/ dirigent
Andere benodigdheden (in overleg)
Microfoon nodig?*
Datum (eerste zondag van de maand)*
Input voor persbericht en/of flyers*
Past het optreden in anderhalf uur?
Vul hier niets in a.u.b.
- +