Bezoek een optreden

Zondagmiddagoptredens van start in Boogaert

Wijk- en dorpsbewoners zijn uitgenodigd

 

Woonzorgcentrum De Boogaert van ViVa! Zorggroep organiseert mooie zondagen voor senioren in Castricum! Op elke eerste zondag van de maand vindt een optreden plaats waarvoor de inwoners van Castricum van harte worden uitgenodigd.

 

Het volgende optreden in het sfeervolle restaurant van De Boogaert is op  5 augustus 2018 van 14.30 tot 16.00 uur. 

 

De bewoners van de Boogaert hebben vrij entree. Bezoekers van buitenaf betalen € 3,- Koffie en thee zijn inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

  

 

In Augustus is er een optreden van Nathalie Jones. 

Nathalie zingt al van jongs af aan en is geen onbekende in Castricum. Ze zingt solo’s bij diverse orkesten en heeft een eigen YouTube kanaal waar ze bijna wekelijks een liedje plaatst.
Zingt diverse stijlen vanuit haar hart! Een mix van nummers zal ook deze middag voorbij komen. Het wordt  een geweldig optreden!

 

 

 

De optredens worden geprogrammeerd met hulp van het project ‘Adopteer een Zondagmiddag Optreden’ naar een idee van Welzijn Castricum. Artiesten en performers kunnen zich aanmelden om belangeloos een optreden in De Boogaert te boeken.

 

 

Wat kan men verwachten aan overige optredens?

Elke eerste zondag van de maand zal een Zondagmiddagoptreden gaan plaatsvinden in het sfeervolle restaurant van De Boogaert. Wijk- en dorpsbewoners worden ook uitgenodigd gezellig langs te komen. Het tijdstip op de zondagmiddagen zal zijn van 14.30 tot 16.00 uur. De entreeprijs is € 3,- per persoon.

Op het programma staan muzikale optredens als bijvoorbeeld: zang, koren, instrumentaal of cabaret. Maar ook boeiende presentaties over Castricum, de regio of nog verder weg staan op de planning.

 

Voor meer informatie: Uitbureau De Boogaert, telefoonnummer 088 995 7550. Het mailadres is  uitbureaudeboogaert@vivazorggroep.nl.

- +
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.