Bezoek een optreden

Zondagmiddagoptredens van start in Boogaert

Wijk- en dorpsbewoners zijn uitgenodigd

 

Woonzorgcentrum De Boogaert van ViVa! Zorggroep organiseert mooie zondagen voor senioren in Castricum! Op elke eerste zondag van de maand vindt een optreden plaats waarvoor de inwoners van Castricum van harte worden uitgenodigd.

 

Het volgende optreden in het sfeervolle restaurant van De Boogaert is op 2 februari 2020 van 14.30 tot 16.00 uur.

 

Dit optreden kunt u genieten van :

Smartlappenkoor Beverwijk.

 

 

Het koor met ongeveer 45 leden, sopranen,  alten, tenoren en bassen, staat onder leiding van Karin Ravenstijn en wordt begeleid door de accordeonisten Rita te Boekhorst en Joke Klingeler.
Het koor heeft  vier leden benoemd tot  erelid  i.v.m. de inzet, die deze leden hebben geleverd voor het koor.
Het uitgebreide repertoire bevat onder meer oude smartlappen als: Het hutje aan de zee, Achter in het stille klooster, Als ik naar je blinde ogen kijk, of zeemansliedjes zoals Vissersleed, Hoor je het ruisen der golven, Op de woelige baren. Maar ook ‘moderne’ smartlappen zoals De Clown, Waarom fluister ik je naam nog, Leef als een zigeuner en natuurlijk gezellige meezingers. Elk optreden begint met het zelf geschreven en gecomponeerde ‘Koorlied’.
Enkele malen per jaar wordt met veel plezier en gevoel opgetreden in woonzorgcentra, op festivals, particuliere feestjes en bij evenementen.
Door het gevarieerde repertoire van echt oude smartlappen (dat vaak grote herkenning en ontroering teweeg brengt bij ouderen) en gezellige meezingers heeft het koor een zeer goede reputatie opgebouwd.  

 

 

 

 

De optredens worden geprogrammeerd met hulp van het project ‘Adopteer een Zondagmiddag Optreden’ naar een idee van Welzijn Castricum. Artiesten en performers kunnen zich aanmelden om belangeloos een optreden in De Boogaert te boeken.

 

 

Wat kan men verwachten aan overige optredens?

Elke eerste zondag van de maand zal een Zondagmiddagoptreden gaan plaatsvinden in het sfeervolle restaurant van De Boogaert. Wijk- en dorpsbewoners worden ook uitgenodigd gezellig langs te komen. Het tijdstip op de zondagmiddagen zal zijn van 14.30 tot 16.00 uur. De entreeprijs is € 3,- per persoon.

Op het programma staan muzikale optredens als bijvoorbeeld: zang, koren, instrumentaal of cabaret. Maar ook boeiende presentaties over Castricum, de regio of nog verder weg staan op de planning.

 

Voor meer informatie: Uitbureau De Boogaert, telefoonnummer 088 995 7550. Het mailadres is  uitbureaudeboogaert@vivazorggroep.nl.

- +