Bezoek een optreden

Zondagmiddagoptredens van start in Boogaert

Wijk- en dorpsbewoners zijn uitgenodigd

 

Woonzorgcentrum De Boogaert van ViVa! Zorggroep gaat mooie zondagen organiseren voor senioren in Castricum! Op elke eerste zondag van de maand vindt een optreden plaats waarvoor de inwoners van Castricum van harte worden uitgenodigd. Het eerste optreden in het sfeervolle restaurant van De Boogaert is op 1 oktober van 14.30 tot 16.30 uur en is als openingsvoorstelling kosteloos.

 

Op die middag is er het concertprogramma ‘l’Amour est un Oiseau’, gezongen door mezzosopraan Merel Huizinga met  begeleiding van pianist Kanako Inoue via Stichting Philomela. Zij zullen een aantal hoogtepunten uit de klassieke muziek ten gehore brengen en daarbij het verhaal achter deze beroemde stukken vertellen.

 

Associatie Uitvaartverzorging maakt dit optreden mogelijk en zorgt er tevens voor dat de entree, de koffie en thee voor bezoekers van buiten de Boogaert gratis zal zijn. Voor de optredens in de maanden daarna is de entree voor niet-bewoners van de Boogaert € 2,50 (exclusief consumpties).

 

De optredens worden geprogrammeerd met hulp van het project ‘Adopteer een Zondagmiddag Optreden’ naar een idee van Welzijn Castricum. Artiesten en performers kunnen zich aanmelden om belangeloos een optreden in De Boogaert te boeken.

 

 

Wat kan men verwachten aan overige optredens?

Elke eerste zondag van de maand zal in het najaar een Zondagmiddagoptreden gaan plaatsvinden in het sfeervolle restaurant van De Boogaert. Wijk- en dorpsbewoners worden ook uitgenodigd gezellig langs te komen. Het tijdstip op de zondagmiddagen zal zijn van 14.30 tot 16.00 uur. De entreeprijs is € 2,50 per persoon.

Op het programma staan muzikale optredens als bijvoorbeeld: zang, koren, instrumentaal of cabaret. Maar ook boeiende presentaties over Castricum, de regio of nog verder weg staan op de planning.

 

 

Voor meer informatie: Uitbureau De Boogeart, telefoonnummer 088 995 7550. Het mailadres is  uitbureaudeboogaert@vivazorggroep.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.