Dagverzorging

Dagverzorging: gezelligheid, activiteiten & begeleiding

 

Dagverzorging wordt overdag binnen vier van onze locaties aangeboden. Het is een plek waar u mensen ontmoet, gezelligheid vindt, leuke activiteiten kunt doen en waar een stukje extra begeleiding bij zit. Daarmee onderscheiden wij ons van bijvoorbeeld een buurthuis of welzijnsorganisatie. De activiteiten zijn afgestemd op wat u kunt en interessant vindt. Als u hulp en ondersteuning zoekt op uw verzorging, meer contact wilt met anderen, is dagverzorging misschien iets voor u. In een gezellige omgeving wordt gezamenlijk koffie en thee gedronken, de warme maaltijd genuttigd en ontvangt u de zorg, die u wenst.

 

Bekijk de video voor een impressie van onze dagopvang en wat wij voor u kunnen betekenen:

 

 

Ook interessant voor uBij onze dagverzorging kunt u overdag gebruik maken van een variatie aan activiteiten. De activiteiten richten zich op dagelijkse handelingen, ontspanning en training. Zodat u bijvoorbeeld leert om de dingen in huis zo te doen dat het u makkelijker afgaat en u verantwoord thuis kunt blijven wonen. Maar de activiteiten zijn niet verplicht. Drinkt u liever rustig een kopje koffie of leest u graag de krant dan kan dat ook. Een groep bezoekers van de dagverzorging bestaat uit maximaal twaalf personen.

 

 • Zorg
 • Activiteiten

 

Voor dagverzorging heeft u een indicatie nodig.  Deze beschikking kunt u aanvragen via het WMO-loket van uw gemeente. Voor deelname aan de dagverzorging en voor het vervoer van en naar huis wordt een eigen bijdrage gevraagd door het centraal administratiekantoor (CAK). Dit is een inkomensafhankelijke bijdrage die automatisch door het CAK wordt geïnd. Voor deelname aan uitstapjes wordt een bijdrage gevraagd. Voor meer informatie over uw eigen bijdrage kunt u terecht op de website www.hetcak.nl

Bij onderstaande locaties van ViVa! Zorggroep kunt u terecht voor dagverzorging.

 

Het kan zijn dat er voor de locatie van uw keuze een wachttijd geldt. U wordt dan op de wachtlijst geplaatst en krijgt bericht van ons zodra er een plaats voor u beschikbaar is. Er is op dit moment geen wachttijd. 

 

Akersloot

Woonzorgcentrum Strammerzoom

 • Openingstijden
  maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur

 

Beverwijk

Woonzorgcentrum Lommerlust

 • Openingstijden:
  maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur

 

Heemskerk

Woonzorgcentrum Sint Agnes

 • Openingstijden:

            dinsdag en donderdag 10.00 - 16.00 uur

 

Castricum

Woonzorgcentrum De Boogaert

 • Openingstijden:
  dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur

 

Heiloo

Woonzorgcentrum Overkerck

 • Openingstijden:
  maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur

Wilt u de informatie over de mogelijkheden van dagverzorging nog eens nalezen? Hieronder kunt u de voorlichtingsbrochure 'Dagverzorging' downloaden.

 

- +
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.