Herstelzorg

Soms kunt u na een ziekenhuisopname nog niet direct naar huis. Als u dan wacht op verhuizing naar een woonzorgcentrum, dan kunt u in een van onze locaties terecht om te revalideren en verzorging en verpleging te ontvangen.

Samen met de zorg spreekt u af wat u nodig heeft en waar uw aandacht naar uitgaat. De zorg is dan ook zoveel mogelijk gericht op uw situatie. Dat kan zijn begeleiding bij het uit bed komen, wassen, aankleden, medicijngebruik of eten en drinken. Ook kunt u gebruik maken van groeps- of individuele activiteiten op creatief gebied of op het gebied van bewegen.

Herstelzorg wordt vergoed volgens de Wet Langdurige Zorg (de WLZ) Hiervoor is een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg vereist. Het CIZ bekijkt of u recht heeft op de zorg die u wilt, en zo ja hoeveel zorg u dan krijgt. Eventueel is een eigen bijdrage nodig. Kijk voor meer informatie op www.ciz.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met medewerkers van onze afdeling Zorgbemiddeling. Zij zijn op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 - 995 86 40.

 

U kunt ook contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

Voorletters*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Geslacht*
Telefoonnummer*
Telefoonnummer mobiel
Stel hier uw vraag*
De zorgvraag is voor*
Vul hier niets in a.u.b.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.