Toegangsoplossing voor zorg thuis

In Midden- en Zuid-Kennemerland levert ViVa! Zorggroep aan u en vele anderen zorg aan huis. Als
het voor u niet mogelijk is om zelf de voordeur te openen, plaatst ViVa! Zorggroep – in overleg – het
Clavisio Sleutelsysteem zodat zorgmedewerkers snel en veilig naar binnen kunnen. Op deze manier garandeert ViVa! Zorggroep u een veilig sleutelbeheer.


Waarom een Clavisio Sleutelsysteem?
* Het is een solide en inbraakwerend sleutelsysteem met twee keurmerken: Politie Keurmerk Veilig Wonen en het SKG Keurmerk; 

* Verlies of misbruik van losse huissleutels wordt zo beperkt;
* In geval van nood kunnen zorgmedewerkers snel de woning betreden;
* Er is slechts één huissleutel nodig; die bewaard wordt in de sleutelkluis bij uw voordeur.

 

Personenalarmering van ViVa! Zorggroep

De Clavisio Sleutelkkluis wordt ook gebruikt bij Personenalarmering. Met een abonnement op personenalarmering kunt u bij calamiteiten vanuit huis dag en nacht professionele hulp inroepen. Dit is een ander en eventueel aanvullend product dan de Toegangsoplossing voor zorg thuis. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op deze link. 

Wat kost het Clavisio Sleutelsysteem?
De kosten bedragen € 9,00 per maand voor de huur van het kluisje. Daarnaast wordt er eenmalig € 86,- in rekening gebracht voor het plaatsen van de sleutelkluis. De verwijderingskosten bedragen € 43,-. De betaling gaat via automatische incasso. Voor spoedplaatsingen geldt een toeslag van € 74,-.

 

 

Hoe werkt het?
De zorgmedewerker is bekend met het Clavisio Sleutelsysteem. U vult samen met de zorgmedewerker het aanvraagformulier in. De zorgmedewerker zet de aanvraag in werking zodat de sleutelkluis snel geplaatst kan worden.

 

Wilt u de Clavisio Sleutelkluis als toegangsoplossing aanvragen om de zorgmedewerker van Viva! Zorggroep toegang te geven tot uw huis? Download dan onderstaand formulier en stuur per e-mail het aanvraagformulier ingevuld retour naar ledenservice@vivazorggroep.nl 

 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. ViVa! Ledenservice is bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur op 088 - 995 88 22.

 

PDF DocumentAanvraag Clavisio Sleutelsysteem okt 2018.pdf

(Let op! Gebruik dit aanvraagformulier alléén voor het aanvragen van de Clavisio Sleutelkluis als toegangsoplossing voor de zorg. Voor het aanvragen van Personenalarmering dient u een ander formulier te gebruiken).

 

 

Wilt u alle informatie over de mogelijkheden van de Clavisiokluis als toegangsoplossing voor zorg thuis nog eens nalezen? Hieronder kunt u de folder 'Clavisiokluis' downloaden.

 

 

 

- +