Toegangsoplossing voor zorg thuis

In Midden- en Zuid-Kennemerland levert ViVa! Zorggroep aan u en vele anderen zorg aan huis. Als
het voor u niet mogelijk is om zelf de voordeur te openen, plaatst ViVa! Zorggroep – in overleg – het
Clavisio Sleutelsysteem zodat zorgmedewerkers snel en veilig naar binnen kunnen. Op deze manier garandeert ViVa! Zorggroep u een veilig sleutelbeheer.


Waarom een Clavisio Sleutelsysteem?
* Het is een solide en inbraakwerend sleutelsysteem met twee keurmerken: Politie Keurmerk Veilig Wonen en het SKG Keurmerk; 

* Verlies of misbruik van losse huissleutels wordt zo beperkt;
* In geval van nood kunnen zorgmedewerkers snel de woning betreden;
* Er is slechts één huissleutel nodig; die bewaard wordt in de sleutelkluis bij uw voordeur.

 

Personenalarmering van ViVa! Zorggroep

De Clavisio Sleutelkkluis wordt ook gebruikt bij Personenalarmering. Met een abonnement op personenalarmering kunt u bij calamiteiten vanuit huis dag en nacht professionele hulp inroepen. Dit is een ander en eventueel aanvullend product dan de Toegangsoplossing voor zorg thuis. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op deze link. 

Wat kost het Clavisio Sleutelsysteem?
De kosten bedragen € 11,00 per maand voor de huur van het kluisje. Daarnaast wordt er eenmalig € 88,- in rekening gebracht voor het plaatsen van de sleutelkluis. De verwijderingskosten bedragen € 45,-. De betaling gaat via automatische incasso. Voor spoedplaatsingen geldt een toeslag van € 78,-.

 

 

Hoe werkt het?
De zorgmedewerker is bekend met het Clavisio Sleutelsysteem. U vult samen met de zorgmedewerker het aanvraagformulier in. De zorgmedewerker zet de aanvraag in werking zodat de sleutelkluis snel geplaatst kan worden.

 

Wilt u de Clavisio Sleutelkluis als toegangsoplossing aanvragen om de zorgmedewerker van Viva! Zorggroep toegang te geven tot uw huis? Download dan onderstaand formulier en stuur per e-mail het aanvraagformulier ingevuld retour naar ledenservice@vivazorggroep.nl 

 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. ViVa! Ledenservice is bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur op 088 - 995 88 22.

 

Aanvraag Clavisio Sleutelsysteem

(Let op! Gebruik dit aanvraagformulier alléén voor het aanvragen van de Clavisio Sleutelkluis als toegangsoplossing voor de zorg. Voor het aanvragen van Personenalarmering dient u een ander formulier te gebruiken).

 

 

Wilt u alle informatie over de mogelijkheden van de Clavisiokluis als toegangsoplossing voor zorg thuis nog eens nalezen? Hieronder kunt u de folder 'Clavisiokluis' downloaden.

 

 

 

- +