Verpleging thuis

U bent het liefst onafhankelijk en in uw eigen omgeving. Maar na een opname in een ziekenhuis kan het zijn dat u nog verpleging nodig heeft. Dan kunt u de juiste verpleging ook thuis krijgen.

 

Ook interessant voor u

Onze wijkverpleegkundige komt bij u thuis en samen bespreekt u de adviezen over het gebruik van medicijnen, hulpmiddelen en voorzieningen. Natuurlijk kunt u ook praktische verpleging krijgen zoals het toedienen van injecties, het druppelen van de ogen, wondverzorging en het verwisselen van een katheter. Als u in uw laatste levensfase bent en u wilt thuis of in een hospice sterven dan kunt u ook verzorging en verpleging krijgen. Naast hulp en ondersteuning bij dagelijkse bezigheden kunt u ook hulp krijgen bij het omgaan met de gevolgen van uw ziekte of handicap.

De wijkverpleegkundige die bij u langskomt bepaalt hoeveel zorg er nodig is. Zij stelt de indicatie. De kosten worden vergoed vanuit uw basisverzekering via de Zorgverzekeringswet. Dit komt niet ten laste van uw eigen risico en u heeft geen eigen bijdrage.

 

Maar u kunt deze zorg ook met een persoonsgebonden budget krijgen of particulier inhuren. Indien u hulp met een persoonsgebonden budget of particuliere hulp van ViVa! Zorggroep ontvangt, betaalt u deze zorg zelf. De kosten hiervoor worden van te voren met u besproken en zijn door ViVa! Zorggroep vastgesteld.

Zorgbij u thuis' downloaden.

 

Als u verpleging nodig heeft, is een indicatie nodig. Onze wijkverpleegkundige verstrekt deze indicatie. Voor meer informatie of een afspraak met de wijkverpleegkundige kunt u bellen met onze afdeling Zorgbemiddeling, via het telefoonnummer 088 – 995 86 42.

*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +