Volledig Pakket Thuis

Als u graag zelfstandig wilt blijven wonen in een van onze locaties of in de nabijheid van onze locaties en u heeft meer begeleiding, ondersteuning of verzorging nodig, dan kunt u gebruik maken van ons aanbod Volledig Pakket Thuis (VPT). Het Volledig Pakket Thuis is een arrangement van zorg en welzijn, toegespitst op uw persoonlijke wensen en bij u thuis. Als u een Volledig Pakket Thuis wilt, dan is het wel noodzakelijk dat u een indicatie heeft voor een Zorgzwaartepakket van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

 

Ook interessant voor u

Een verpleegkundige van ViVa! Zorggroep komt op afspraak bij u thuis om uitgebreid uitleg te geven over wat Volledig Pakket Thuis (VPT) u kan bieden. Is er sprake van een vorm van dementie en heeft u Zorgzwaartepakket 4 of 5, dan komt een klantadviseur van het VPT-team bij u thuis.

 

Het VPT bestaat uit:

  • Een ruime keuze uit warme maaltijden.
  • Hulp bij het huishouden.
  • Persoonlijke verzorging en verpleging.
  • Indien nodig met behandeling.
  • Alarmopvolging 24 uur per dag.
  • Een luisterend oor bieden.
  • Mogelijkheid tot deelname aan diverse activiteiten, bijvoorbeeld in het nabijgelegen woonzorgcentrum van ViVa! Zorggroep.

De indicatie voor VPT wordt afgegeven door het Centraal Indicatieorgaan Zorg (CIZ). De kosten voor het Volledig Pakket Thuis worden vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Hiervoor geldt een eigen bijdrage. Het bedrag, wat afhankelijk is van uw inkomen en uw eventuele vermogen, wordt bepaald en in rekening gebracht door het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Voor vragen over de kosten van uw eigen bijdragen kunt u contact opnemen met het CAK, telefoon 0800 00 87.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met medewerkers van onze afdeling Zorgbemiddeling. Zij zijn op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 - 995 86 40

 

U kunt ook contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
- +