Volledig Pakket Thuis

Als u graag thuis wilt blijven wonen, en u heeft meer begeleiding, ondersteuning of verzorging nodig, dan kunt u gebruik maken van ons aanbod Volledig Pakket Thuis (VPT). Het Volledig Pakket Thuis is een arrangement van zorg en diensten, toegespitst op uw persoonlijke wensen, dat u thuis, in uw vertrouwde omgeving, ontvangt. Als u een Volledig Pakket Thuis wilt, dan is het wel noodzakelijk dat u een indicatie heeft voor een Zorgzwaartepakket van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

 

Ook interessant voor u

Een verpleegkundige van ViVa! Zorggroep komt op afspraak bij u thuis om uitgebreid uitleg te geven over wat Volledig Pakket Thuis u kan bieden.

 

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Een ruime keuze uit warme maaltijden.
  • Hulp bij het huishouden.
  • Persoonlijke verzorging en verpleging.
  • Alarmopvolging 24 uur per dag.
  • Een luisterend oor bieden.
  • Mogelijkheid tot deelname aan diverse activiteiten, bijvoorbeeld in het nabijgelegen woonzorgcentrum van ViVa! Zorggroep
  • Ondersteuning bij het regelen van diensten, administratie etc.
  • Mantelzorgondersteuning.

De kosten voor het volledig pakket thuis worden vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Net als bij thuiszorg of hulp bij het huishouden van de WMO, geldt voor u een eigen bijdrage. Het bedrag wordt bepaald en in rekening gebracht door het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Voor vragen over de kosten van uw eigen bijdragen kunt u contact opnemen met het CAK, telefoon 0800 00 87.

Voor vragen kunt u contact opnemen met medewerkers van onze afdeling Zorgbemiddeling. Zij zijn op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 - 995 86 40

 

U kunt ook contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

Voorletters*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Geslacht*
Telefoonnummer*
Telefoonnummer mobiel
Stel hier uw vraag*
De zorgvraag is voor*
Vul hier niets in a.u.b.
- +
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.