Volledig Pakket Thuis

Als u graag thuis wilt blijven wonen, en u heeft meer begeleiding, ondersteuning of verzorging nodig, dan kunt u gebruik maken van ons aanbod Volledig Pakket Thuis (VPT). Het Volledig Pakket Thuis is een arrangement van zorg en diensten, toegespitst op uw persoonlijke wensen, dat u thuis, in uw vertrouwde omgeving, ontvangt. Als u een Volledig Pakket Thuis wilt, dan is het wel noodzakelijk dat u een indicatie heeft voor een Zorgzwaartepakket van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

 

Ook interessant voor u

Een verpleegkundige van ViVa! Zorggroep komt op afspraak bij u thuis om uitgebreid uitleg te geven over wat Volledig Pakket Thuis u kan bieden.

 

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Een ruime keuze uit warme maaltijden.
  • Hulp bij het huishouden.
  • Persoonlijke verzorging en verpleging.
  • Alarmopvolging 24 uur per dag.
  • Een luisterend oor bieden.
  • Mogelijkheid tot deelname aan diverse activiteiten, bijvoorbeeld in het nabijgelegen woonzorgcentrum van ViVa! Zorggroep
  • Ondersteuning bij het regelen van diensten, administratie etc.
  • Mantelzorgondersteuning.

De kosten voor het volledig pakket thuis worden vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Net als bij thuiszorg of hulp bij het huishouden van de WMO, geldt voor u een eigen bijdrage. Het bedrag wordt bepaald en in rekening gebracht door het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Voor vragen over de kosten van uw eigen bijdragen kunt u contact opnemen met het CAK, telefoon 0800 00 87.

Voor vragen kunt u contact opnemen met medewerkers van onze afdeling Zorgbemiddeling. Zij zijn op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 - 995 86 40

 

U kunt ook contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

Voorletters*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Geslacht*
Telefoonnummer*
Telefoonnummer mobiel
Stel hier uw vraag*
De zorgvraag is voor*
Vul hier niets in a.u.b.

Voor het product Volledig Pakket Thuis geldt geen wachttijd. ViVa! Zorggroep levert Volledig Pakket Thuis in haar hele werkgebied.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.