Overslaan en naar de inhoud gaan
Man leest het nieuws

Disclaimer en copyright

Disclaimer

ViVa! Zorggroep besteedt uiterste zorg aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk houden van deze website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze site geen rechten worden ontleend. ViVa! Zorggroep sluit alle aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade die het gevolg is en/of verband houdt met het gebruik van vivazorggroep.nl of met de tijdelijke onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen. Het overnemen van gegevens van vivazorggroep.nl anders dan voor eigen gebruik is niet toegestaan.

Gelinkte internetsites

De site bevat diverse links naar websites van derden. Stichting ViVa! Zorggroep is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze afzonderlijke sites van derden wordt gepubliceerd waarnaar wordt gelinkt of verwezen. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker.

Privacy

ViVa! Zorggroep hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van de bezoekers van haar website en spant zich in om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. U kunt onze website anoniem raadplegen. De persoonlijke informatie die u ons verschaft – bijvoorbeeld bij het invullen van formulieren - wordt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend verwerkt voor het doel waarvoor zij zijn verstrekt. Derden hebben geen beschikking over deze gegevens, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?