Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoonlijke Gezondheids Omgeving

Vanaf 22 mei 2023 kunt u naast de ‘MijnViva’ omgeving ook medische informatie via uw persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) inzien. Het verschil tussen de ‘MijnViva’ omgeving en het PGO is dat u in het PGO ook uw medische informatie van andere zorgverleners kunt inzien die hierop zijn aangesloten. Hieronder leggen wij u uit hoe dit werkt.

Persoonlijke gezondheidsomgeving
Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een app of website. In een PGO verzamelt u uw medische gegevens. Ook kunt u gegevens toevoegen die u zelf meet, zoals bloeddruk, temperatuur of gewicht. U hebt hiermee toegang tot informatie die voor u van belang is.

In een PGO kun u uw medische gegevens verzamelen. Deze gegevens staan in de computer bij verschillende zorgverleners. Via DigiD maakt u verbinding met uw zorgverlener. Daarna haalt u een kopie van uw gegevens op een veilige manier naar uw PGO.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.pgo.nl deze website is opgezet door de Patiëntenfederatie Nederland en hier vindt u filmpjes en informatie over wat een PGO is en hoe het werkt.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?