Overslaan en naar de inhoud gaan

Hulp bij het huishouden

Kunt u het (tijdelijk) niet aan om het huishouden alleen te doen? Maar houdt u wel graag zelf de regie? Onze huishoudelijke hulpen begrijpen dat als geen ander! U bespreekt daarom samen met het gezicht in de wijk welke taken er zijn en wie wat doet. De taken worden verdeeld tussen uw hulp en u. En als u gezins- of familieleden heeft die u bijstaan, dan kunnen zij wellicht ook een bijdrage leveren aan uw huishouden.

U kunt hulp bij het huishouden aanvragen via uw gemeente. Zij bepalen dan of u hiervoor in aanmerking komt en welke eigen bijdrage u betaalt. Een andere mogelijkheid is dat u hulp bij het huishouden particulier aanvraagt. Dan betaalt u de zorg zelf.

Wat wij voor u kunnen doen

U kunt bij ViVa! terecht voor hulp bij diverse huishoudelijke taken. Onze huishoudelijke hulpen komen bij u thuis en helpen graag. Bijvoorbeeld met: 

  • Afwassen
  • Bed opmaken 
  • Stofzuigen
  • Vloer dweilen
  • Stoffen
  • WC schoonmaken
  • Douche schoonmaken
     

Werkgebied

In Kennemerland leveren wij in diverse plaatsen hulp bij het huishouden. Wij leveren huishoudelijke hulp in: Bergen, Alkmaar, Heiloo, Limmen, Akersloot, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Krommenie, Wormerveer, Wijk aan Zee, Velsen-Noord, IJmuiden, Zaandam, Santpoort, Velserbroek, Haarlem, Zandvoort en Heemstede.

In de afbeelding hiernaast ziet u hoe ons werkgebied voor Hulp bij het Huishouden eruitziet. Wilt u een gedetailleerde afbeelding bekijken en eventueel downloaden? Klik dan hier.

Meer informatie

Hulp bij het huishouden via de gemeente

U vraagt hulp in het huishouden aan bij het WMO loket van uw eigen gemeente. Zij bepalen of u hiervoor in aanmerking komt en welke eigen bijdrage u daarvoor betaalt. Uw gemeente informeert u hierover. Geeft u bij uw aanvraag aan, dat u de huishoudelijke hulp van ViVa! Zorggroep wilt ontvangen. Als de aanmelding via de gemeente bij ons binnenkomt, nemen we direct contact met u op voor een vervolgafspraak. 

Hulp bij het huishouden particulier

Wilt u liever los van de gemeente hulp bij het huishouden van ViVa! Zorggroep? Dat kan ook. U betaalt de zorg dan zelf. Van tevoren bespreken we de kosten met u. 
 

Contact

Met al uw vragen kunt u bij het Klant Informatie Centrum terecht op werkdagen tussen 08.00 uur en 22.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 9.00 en 17.00 uur. Telefoonnummer: 088 - 995 80 00. E-mail: info@vivazorggroep.nl.

Hulp aanvragen

Heeft u nog geen Hulp bij het Huishouden, maar wilt u dat graag aanvragen? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen.

Aanvraagformulier Hulp bij het Huishouden

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?