Overslaan en naar de inhoud gaan
Kantoor persoon met muis

Voor de pers

ViVa! Zorggroep is een welbekende ouderenzorgorganisatie in de regio Kennemerland, Noord-Holland. Met ruim 3.500 medewerkers en 1.600 vrijwilligers willen wij onze cliënten de zorg en dienstverlening bieden, waardoor zij zo prettig mogelijk hun leven kunnen leiden. Thuis, of als de gezondheid dat niet langer toe laat, in één van onze 17 woonzorglocaties. 

We staan klaar met hulp bij het huishouden, thuiszorg en woonzorg. En dat in de brede zin van het woord. Samenwerking vinden we heel belangrijk: met onze collega-organisaties, ketenpartners (ziekenhuizen, huisartsen, revalidatie). Ook het netwerk (familie, partner, mantelzorger) van onze cliënten is een belangrijke verbinding, want zorgen doen we samen. 

ViVa! Zorggroep is toekomstgericht. Onze medewerkers krijgen de kans zich breed te ontwikkelen, zodat zij ook breed inzetbaar zijn in de organisatie. Tegelijkertijd volgen we de ontwikkelingen van zorgtechnologie en zorghulpmiddelen op de voet en zetten dit aanvullend op de persoonlijke zorg in. 

Afdeling Marketing & Communicatie

Journalisten kunnen met alle verzoeken en vragen over ViVa! Zorggroep terecht bij de afdeling Marketing & Communicatie. Het heeft onze voorkeur dat je gebruik maakt van het contactformulier. Is het spoed, dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Frans van der Horst 06-51560738 of Astrid van den Haak 06-51385867. Buiten kantooruren bel je naar ons klantinformatiecentrum (KIC): 088-9958000

Acquisitie via deze telefoonnummers of het contactformulier wordt niet op prijs gesteld.

Beeld- en geluidsopnamen

ViVa! Zorggroep gaat zorgvuldig om met de privacy van cliënten, medewerkers, bezoekers, stagiaires en vrijwilligers. Het is daarom niet toegestaan om beeld- en/of geluidsopnamen te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de afdeling Marketing & Communicatie.

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?