Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ViVa! Zorggroep

ViVa! Zorggroep biedt zorg en dienstverlening aan zo’n 11.000 mensen in de regio Kennemerland. Met ruim 3.500 medewerkers en 1.600 vrijwilligers staan we klaar, zodat onze cliënten, ook wanneer hun gezondheid grenzen aangeeft, hun leven nog steeds zo prettig mogelijk kunnen leiden. Thuis zolang het kan, of in één van onze 17 woonzorglocaties. Veel van onze cliënten zijn ouderen. Wijkzorg bieden we al aan mensen vanaf 18 jaar.

Onze cliënten hebben allen hun unieke eigenschappen, wensen en behoeften. Persoonsgerichte zorg is daarom leidend. Zo voegen we leven toe aan de dagen van onze cliënten en bewoners. Samen met het netwerk van familie, vrienden, buurtgenoten en mantelzorgers. Samen met de andere zorgorganisaties in de regio, verwijzers, leveranciers en andere partners.

We veranderen, vernieuwen en verbeteren. De inzet van zorgtechnologie in balans met fysieke zorg speelt daarin een belangrijke rol. Al deze elementen leiden tot een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.

Kwaliteit van leven!

De toekomst van een organisatie ontstaat niet zomaar, die moet je maken. Om dat doelgericht te kunnen doen, heb je een missie en een visie nodig. Daarin staat hoe wij onszelf nu zien en in de toekomst en waar we voor staan. Missie en visie binden ons als medewerkers aan eenzelfde toekomstbeeld en zijn leidraad voor ons dagelijks handelen.

Missie 

ViVa! Zorggroep is de beste aanbieder van een breed scala aan producten, diensten en zorg, afgestemd op de wensen, behoeften van cliënten van alle leeftijden, om ervoor te zorgen dat zij in de door hun gewenste leefomgeving kunnen wonen. Wij doen dit op een professionele, innovatieve en creatieve wijze en werken actief samen met andere organisaties.

Visie

ViVa! Zorggroep biedt een compleet pakket aan ondersteuning, diensten en zorg voor alle inwoners in het werkgebied. Wij sluiten niets uit en willen alle zorg en diensten bieden waaraan behoefte is. Hierbij is de vraag van de cliënt leidend. In iedere wijk wordt een geheel aan voorzieningen gerealiseerd om mensen in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Daarnaast regelt ViVa! Zorggroep afstemming tussen deze voorzieningen en zorgt voor samenwerking met derden.

We horen graag van u

ViVa! Zorggroep doet er alles aan om zo integer, transparant en kwalitatief mogelijk zorg te bieden. We horen graag wat u van onze dienstverlening vindt.

Uw mening delen

Een suggestie of compliment geven

Heeft u een opmerking of suggestie voor ons, wilt u uw mening geven of een compliment achterlaten? We nodigen u van harte uit om op één van de volgende manieren contact met ons op te nemen:

Per telefoon:
Klant Informatie Centrum 088 - 995 80 00

Per e-mail:
info@vivazorggroep.nl 

Per post:
ViVa! Zorggroep
Postbus 95
1960 AB
Heemskerk

Schrijf een review

Op de website van Zorgkaart Nederland kunt u ervaringen van cliënten lezen of zelf een review plaatsen. Klik hier om naar de website van Zorgkaart Nederland te gaan.

Een klacht melden

U wilt aangeven dat u, als cliënt (of namens een cliënt) van ViVa! Zorggroep, niet tevreden bent over de door ons geboden zorg- of dienstverlening. U kunt hiervoor het klachtenformulier gebruiken. Stuurt u ons liever een persoonlijk geschreven e-mail of brief? Dat kan uiteraard ook.

Per post: 
Klachtencommissie Facit
T.a.v. de ambtelijk secretaris Parlevinkerstraat 25
1951 AR Velsen-Noord

Per e-mail: 
klachtencommissie@facit.nl

Meer informatie vindt u op de pagina kwaliteit en veiligheid.

Medezeggenschap

De Centrale Cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van cliënten van ViVa! Zorggroep. De Cliëntenraad overlegt regelmatig met de bestuurder en denkt mee over zaken die voor u van belang zijn.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Alle folders over onze diensten kunt u downloaden. 

Naar het overzicht

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?