Overslaan en naar de inhoud gaan
Vrijwilligers

Vrijwilligers

Als vrijwilliger geeft u kleur aan de dag van onze cliënten en bewoners. U maakt een gezellig praatje bij een kopje koffie, u maakt een uitstapje of wandeling, doet een spelletje, helpt in het winkeltje of het restaurant. U werkt samen in een team van vrijwilligers en medewerkers bij de uitvoering van deze activiteiten. Dit doet u bijvoorbeeld in een verpleeghuis, een woonzorgcentrum of bij de ViVa! Dagbeweging. Als vrijwilliger kunt u ook een mantelzorger ondersteunen en betrokken zijn bij de zorg rondom een individuele bewoner.

Als vrijwilliger binnen onze organisatie wordt u gezien, gehoord en gewaardeerd. Want het mooiste wat we samen kunnen creëren, is kwaliteit van leven!

Onze waardering

Uw inzet is van onschatbare waarde! U ontvangt geen salaris, maar wij bedanken u wel. Want net als de 3.500 medewerkers krijgt u: 

  • Een goede werksfeer met persoonlijke aandacht
  • Een goede verzekering
  • Een gratis lidmaatschap op ViVa! Ledenservice
  • Een kerstpakket
  • Een activiteit als bedankje voor al onze vrijwilligers
  • Een kans om cursussen te volgen die aansluiten bij uw vrijwilligerswerk
     

Vind jij de belangen van onze cliënten ook belangrijk?

Zou jij je daar graag vrijwillig voor willen inzetten? Weet jij als mantelzorger of als belangstellende als geen ander wat er speelt, wat goed gaat en wat beter kan? Word dan cliëntenraadslid. Binnen ViVa! Zorggroep zijn wij altijd op zoek naar cliëntenraadsleden die willen meedenken en meehelpen de cliëntbelangen te behartigen. Er zijn 17 woonzorglocaties, dus er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Klik hier om de vacature te bekijken

Hebben wij uw interesse gewekt? Vul dan dit formulier in

Geslacht
Voorkeurslocatie(s)
Maak een keuze

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat
Wij gebruiken cookies voor een optimale gebruikservaring. Door gebruik te maken van onze website stemt u hiermee in. Meer weten?